Ga jij naar de bioscoop of een sportwedstrijd met Renee (77)?

Ga jij naar de bioscoop of een sportwedstrijd met Renee (77)?

Structureel werk · 0-4 uur/maand
Maarssen, Utrecht, Nederland
Maatje & buddySociaal contact
ZorgWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Eenzaamheid
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Handjehelpen
#71434
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Handjehelpen3/activiteiten/Ga-jij-naar-de-bioscoop-of-een-sportwedstrijd-met-Renee-77/71434 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Renee (77) heeft vijf jaar geleden een hartstilstand gehad en lijdt aan neuropathie. Hij zoekt een maatje om naar de bioscoop of sportwedstrijden te gaan.

Uitgebreide omschrijving

Renee (77) heeft vijf jaar geleden een hartstilstand gehad en lijdt aan neuropathie. Zijn vrouw doet veel voor hem, maar voor haar wordt het ook een beetje te veel. Ze wonen samen met hun kinderen. Renee is een voormalige duiker en heeft vroeger in een band gespeeld. Hij zingt, speelt gitaar en kijkt graag naar voetbal. Hij is gek op de Beatles en muziek in het algemeen. Het lijkt hem leuk om samen met iemand naar de bioscoop, zwembad of het strand te gaan. Ook samen naar sportwedstrijden gaan lijkt hem leuk. Hij betaalt! Lijkt het jou leuk om 1 of 2 keer in de maand iets leuks met hem te doen, het liefst op de donderdagmiddag, en heb je een auto? Reageer dan nu en kom in contact met Renee!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Handjehelpen

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in hun vel zitten.