Skip Sidebar

Over ons

Wat wonen en werken op Merenhoef bijzonder en uniek maakt is dat we er alles aan doen om onze bewoners zich thuis te laten voelen. Waar het kan, laten we de bewoners zelf de regie houden over hun ...

WelzijnZorgOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Maatjes gezocht

Maatjes gezocht

Structureel werk · 2 uur/week
Merenhoef 1, 3601 AC Maarssen, Nederland
Maatje & buddySociaal contactZorg
WelzijnZorgOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Woonzorgcentrum Merenhoef
#49372
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Woonzorgcentrum-Merenhoef/activiteiten/Maatjes-gezocht/49372 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

“Hier kun je echt iets betekenen voor de bewoners.

Je zorgt dat de sfeer fijn en warm blijft en krijgt echt een band met bewoners en familieleden.

Dat geeft een goed gevoel.”

 

 

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar een Maatje om ons vrijwilligersbestand uit te breiden met mannen en vrouwen (vanaf 21 jaar) die het leuk vinden om gekoppeld te worden aan één van de bewoners van woonzorgcentrum Merenhoef in Maarssen.  Samen gaan we kijken waar de behoefte van beiden ligt. Dit kan bijvoorbeeld wandelen, spelletjes spelen, fietsen of de krant lezen zijn. Uiteraard heeft u / heb jij ook eigen inbreng voor een activiteit.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Woonzorgcentrum Merenhoef

Wat wonen en werken op Merenhoef bijzonder en uniek maakt is dat we er alles aan doen om onze bewoners zich thuis te laten voelen. Waar het kan, laten we de bewoners zelf de regie houden over hun leven. De werksfeer binnen Merenhoef is open, gezellig, en informeel. Je krijgt de ruimte om te leren en je kwetsbaar op te stellen. Meedenken wordt gewaardeerd. Kwaliteit van zorg en liefde voor de bewoners zijn voor ons belangrijk.
In Merenhoef wonen 40 bewoners met verpleeghuiszorg PG (psychogeriatrisch) en 36 bewoners met vooral een somatische zorgbehoefte. Personeel, familie en vrijwilligers zijn belangrijk voor de ouderen. Hun eigen sociale netwerk wordt vaak kleiner naarmate de jaren vorderen. Het is fijn als vrijwilligers hun talenten en hun tijd willen inzetten om samen leuke activiteiten te doen.