Skip Sidebar

Over ons

In Merenhoef wonen 76 bewoners met verpleeghuiszorg en somatische zorgbehoeften. Kwaliteit van zorg en liefde voor de bewoners staan bij ons hoog in het vaandel. Samen met ons personeel en de familie ...

WelzijnZorgOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Maatjes gezocht

Maatjes gezocht

Structureel werk · 1–2 uur/week
Merenhoef 1, 3601 AC Maarssen, Nederland
Maatje & buddySociaal contactZorg
WelzijnZorgOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Woonzorgcentrum Merenhoef
#49372
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Woonzorgcentrum-Merenhoef/activiteiten/Maatjes-gezocht/49372 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij 1 x in de week een paar uurtjes over om samen met een bewoner wat leuks te doen? Meld je dan aan als Maatje!

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?

Als Maatje word je gekoppeld aan één van onze bewoners die je regelmatig (1x in de week of 1x per 2 weken) bezoekt en waarmee je een leuke activiteit gaat doen. Dat kan van alles zijn. Denk aan wandelen, spelletjes spelen, fietsen, de krant lezen of gewoon gezellig een praatje maken.


Wat bieden wij?

We bieden jou een gezellige plek, waarin je samenwerkt met je collega vrijwilligers in een huis waarin we altijd ons best doen om van elke dag een mooie dag te maken voor onze bewoners.


Vrijwilliger aan het woord:

“Hier kun je echt iets betekenen voor de bewoners. Je zorgt voor een fijne en warme sfeer en krijgt een band met bewoners en familieleden. Dat geeft een goed gevoel.”

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Woonzorgcentrum Merenhoef

In Merenhoef wonen 76 bewoners met verpleeghuiszorg en somatische zorgbehoeften. Kwaliteit van zorg en liefde voor de bewoners staan bij ons hoog in het vaandel. Samen met ons personeel en de familie maken we van Merenhoef een warm thuis. Daarbij kunnen we niet zonder de inzet van onze vrijwilligers die een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn van onze bewoners.

De missie van ons huis is om er voor de bewoners elke dag een mooie dag van te maken!