Skip Sidebar

Over ons

Wat wonen en werken op Merenhoef bijzonder en uniek maakt is dat we er alles aan doen om onze bewoners zich thuis te laten voelen. Waar het kan, laten we de bewoners zelf de regie houden over hun ...

WelzijnZorgOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Woonzorgcentrum Merenhoef

Over Woonzorgcentrum Merenhoef

Wat wonen en werken op Merenhoef bijzonder en uniek maakt is dat we er alles aan doen om onze bewoners zich thuis te laten voelen. Waar het kan, laten we de bewoners zelf de regie houden over hun leven. De werksfeer binnen Merenhoef is open, gezellig, en informeel. Je krijgt de ruimte om te leren en je kwetsbaar op te stellen. Meedenken wordt gewaardeerd. Kwaliteit van zorg en liefde voor de bewoners zijn voor ons belangrijk.
In Merenhoef wonen 40 bewoners met verpleeghuiszorg PG (psychogeriatrisch) en 36 bewoners met vooral een somatische zorgbehoefte. Personeel, familie en vrijwilligers zijn belangrijk voor de ouderen. Hun eigen sociale netwerk wordt vaak kleiner naarmate de jaren vorderen. Het is fijn als vrijwilligers hun talenten en hun tijd willen inzetten om samen leuke activiteiten te doen.

Foto's