NLdoet: Fortterrein gereed maken voor het nieuwe seizoen

NLdoet: Fortterrein gereed maken voor het nieuwe seizoen

Event · 16 mrt 2024, 10:00 - 15:00
Herenweg 3, 3602 AM Maarssen, Nederland
TuinierenKlussenBuiten
Duurzame steden en gemeenschappen
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Fort Maarsseveen
#61662
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Fort-Maarsseveen/activiteiten/NLdoet-Fortterrein-gereed-maken-voor-het-nieuwe-seizoen/61662 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Binnenkort moet Fort Maarsseveen weer klaar zijn voor een nieuw seizoen. Wie helpt op de zaterdag van NLdoet mee klussen op het buitenterrein?

Uitgebreide omschrijving

Het Oranje Fonds organiseert ook dit jaar weer, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.


Ook op Fort Maarsseveen kunnen wij voor diverse werkzaamheden altijd een paar helpende handjes gebruiken. Vind je het leuk buiten in het groen te werken, dan hebben we zeker werk te doen! Maar ook voor liefhebbers van schilderen, timmeren, bouwen, marketing of ets anders waar jij goed in bent en graag doet.


Leuk om kennis te maken en samen te werken aan een nog mooier en leuker Fort Maarsseveen.


Meld je aan op NLDoet via onderstaande link:

http://www.nldoet.nl/activiteit/opknappen-terrein-fort-maarsseveen


NB. Info opvragen kan via de contactknop, maar aanmelden kan alleen op de site van NL-doet.

Hoe kom ik er?

Als je met de auto komt, parkeer dan s.v.p. op het terrein achter het Fort, tegenover Maarsseveensevaart 11, en steek over met het pontje (of loop terug via het fietspad). Als je op de fiets komt, is de entree aan de voorkant. Parkeer je fiets meteen over de brug.
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Fort Maarsseveen

Het fort bij Maarsseveen is een culturele ANBI. Een culturele broedplaats voor kunstenaars.