Post | juni 2024 | Kennisbank vrijwilligers | 2 min lezen

Zomerse vrijwilligers vacatures

zomerse vrijwilligersvacatures

Wat kan je deze zomer in gemeente Stichtse Vecht doen aan vrijwilligerswerk? We delen graag een aantal vacatures uit de vacaturebank.


Stichting Vier het Leven

Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ organiseert Vier het Leven theater-, film- en concertbezoek met begeleiding voor ouderen die dit niet meer zelfstandig kunnen ondernemen. De kracht van Vier het Leven zit in de menselijke aanpak, de persoonlijke aandacht. Gasten worden persoonlijk opgehaald en weer thuisgebracht door vrijwillige gastheren en gastvrouwen. Samen helpen we ouderen weer op weg naar nieuwe belevenissen. Bekijk hier de vacature van gastheer/gastvrouw.


Stichting Veerdiensten op de Vecht

De stichting heeft ten doel: het onderhouden van veerdiensten op de Vecht en op Loosdrechtse Plassen; het aantrekken van meer regiobezoekers en toeristen voor de veerdiensten op de Vecht; het bevorderen en stimuleren van de werkgelegenheid door het aanbieden van een opleidingsplatform met specifieke aandacht voor mensen met enige afstand tot de arbeidsmarkt. Voor de fietsboot zijn zij op zoek naar een schipper.


Zorggroep de Vechtstreek

orggroep De Vechtstreek is een zorgorganisatie die een breed scala aan zorgdiensten aanbiedt voor alle leeftijden: van hulp in de huishouding en persoonlijke verzorging thuis tot 24 uurszorg in een verzorgingshuis. Daarnaast wil Zorggroep De Vechtstreek haar diensten en zorg zo organiseren dat de cliënten de diensten en zorg in hun eigen woonomgeving ontvangen. Bekijk hier de vacature tuinieren met ouderen en de rest van de vrijwillige klussen die aangeboden worden.Slot Zuylen

Slot Zuylen is een van de oudste kastelen aan de Vecht, net buiten de stad Utrecht. Het Slot heeft een rijke familiegeschiedenis met invloedrijke bewoners, waarin sterke vrouwen zoals Belle van Zuylen een prominente rol spelen. Sinds 1952 is het terrein opengesteld voor publiek. Het Slot is gelegen in een landschapspark met daarbij een museumwinkel en in het historische koetshuis een museumcafé. Bekijk hier de vacature horeca vrijwilliger.


Vrienden van Wijkpark

Wij – een groep betrokken inwoners – zetten ons met de gemeente in voor het beheer, beleid en de toekomst van het wijkpark in Maarssenbroek. Het wijkpark loopt van Zwanenkamp tot Boomstede en is de ‘groene long’ van Maarssenbroek. Gezellig en gezond buiten in beweging zijn. Bekijk hier de verschillende vacatures.


Maarssense Hockeyvereniging

Bekijk hier de vacature voor klusmedewerker.


Bekijk deze en nog veel meer vacatures op de vacaturebank.

Deel blogpost