Gastvrouwen en gastheren uit Breukelen

Gastvrouwen en gastheren uit Breukelen

Structureel werk · Flexibele uren
Breukelen, Utrecht, Nederland
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleidenVervoerEvenement & festivalMaatje & buddySociaal contactBegeleidingNederlands
Kunst & cultuurOuderen
Goede gezondheid en welzijn
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting Vier het Leven
#72823
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Stichting-Vier-het-Leven7/activiteiten/Gastvrouwen-en-gastheren-uit-Breukelen/72823 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Met dit vrijwilligerswerk draag je bij aan onze missie om ouderen de kans te blijven bieden om het leven te vieren en er samen met anderen op uit te gaan.

Uitgebreide omschrijving

Je woont in Breukelen en bent een aantal keer per jaar overdag en ’s avonds inzetbaar, om samen met ouderen naar theater en andere culturele activiteiten in de regio Utrecht te gaan. Om jouw rol als gastvrouw/ gastheer succesvol te kunnen uitvoeren, heb jij affiniteit met ouderen, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je proactief en hebt goede sociale vaardigheden. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en 5-deurs auto (i.v.m. een eventuele rollator) met een inzittendenverzekering. Je bent bereid om ouderen thuis met eigen vervoer op te halen en naar een voorstelling te gaan. En je geniet van culturele activiteiten!


Als gastvrouw of gastheer van Vier het Leven begeleid je 3 (maximaal) ouderen per keer naar het theater, filmhuis of museum in de regio Utrecht. Deelnemende ouderen worden persoonlijk door jou opgehaald, tijdens de voorstelling begeleid en na afloop weer thuisgebracht. Gedurende het uitstapje bied je een ondersteunende arm en warme gezelligheid die nodig is om samen te genieten van een heerlijke middag of avond. Voor jou als gastheer/gastvrouw is het entreekaartje gratis.


WAT BIEDEN WIJ JOU?

• Veel plezier, afwisseling, uitdaging en voldoening! • Een enthousiast team met passie voor het mooie werk • Veel flexibiliteit, want je geeft zelf online in ons systeem aan wanneer je wel of niet kunt (minimaal 8x per jaar inzetbaar) • Het gratis bijwonen van culturele evenementen in jouw regio • Begeleiding om onze manier van werken en digitale systeem onder de knie te krijgen • 1x per jaar een vrijwilligersbijeenkomst met het hele team. • Een vrijwilligersovereenkomst.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Stichting Vier het Leven

Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ organiseert Vier het Leven theater-, film- en concertbezoek met begeleiding voor ouderen die dit niet meer zelfstandig kunnen ondernemen. De kracht van Vier het Leven zit in de menselijke aanpak, de persoonlijke aandacht. Gasten worden persoonlijk opgehaald en weer thuisgebracht door vrijwillige gastheren en gastvrouwen. Samen helpen we ouderen weer op weg naar nieuwe belevenissen.