Post | januari 2022 | Vrijwilligersverhalen en nieuwsberichten | 1 min lezen

Leestip: E-book Mensen Maken Stichtse Vecht

2021 is het Nationaal Jaar van de Vrijwillige Inzet met als landelijke slogan: Mensen maken Nederland. De Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht wilde graag in beeld brengen wat vrijwilligers doen voor onze gemeente. Hoe divers ze zijn. En ook laten zien hoe bijzonder en uiteenlopend vrijwilligerswerk is. Met de Mensen Maken Stichtse Vecht verhalen hebben we dat gedaan. Deze hebben we gebundeld en zijn allemaal terug te lezen in dit  E-book die wij op 7 december, de Dag van de Vrijwilliger, hebben uitgebracht.

Zeven inspirerende verhalen van acht bijzondere vrijwilligers

Wij waren heel erg benieuwd naar alle mooie en inspirerende verhalen van diverse vrijwilligers. Er zijn namelijk legio aan vrijwilligers in onze gemeente die gedurende een korte of lange tijd hun maatschappelijke bijdrage leveren of hebben geleverd aan de samenleving in Stichtse Vecht.

Na een oproep hebben wij het afgelopen jaar acht vrijwilligers mogen interviewen. Carmen, Leo, Trees, Suhayb, Gerda, Joke, Judith en Maartje vertelden ons hun mooie, persoonlijke en echte verhalen. Wij wilden graag weten wat hun beweegt, waar ze voldoening uithalen, waar ze blij van worden en wat hun gaafste ervaring is geweest.

In dit E-book lees je alle zeven de verhalen en meer.


Wij wensen jou veel leesplezier!

Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht


Deel blogpost