Post | mei 2023 | Vrijwilligersverhalen en nieuwsberichten | 2 min lezen

Aan de slag als vrijwilliger bij team WiVi!

in gesprek om vrijwilliger en organisatie aan elkaar te koppelen

Als Wijzer in Vrijwillige Inzet werken we zelf ook met een team vrijwilligers. En er kunnen altijd nieuwe collega's bij! Daarom hieronder een samenvatting van een aantal vacatures waar je op kunt reageren:


SCHRIJFTALENT

Vind je het leuk om af en toe een artikel of blog te schrijven over bepaalde thema's? Dan is dit een vacature voor jou. We zijn ervoor om vrijwilligerswerk promoten, verhalen van vrijwilligers en organisaties uit de gemeente te delen waar mensen zich in herkennen, die inspireren. We willen met deze content laten zien wat de impact is van vrijwilligerswerk in onze gemeente. Voor zowel de hulpvragers, maatschappelijke organisatie, maar ook de vrijwilligers zelf.


Op deze manier kunnen wij samen met jou ons platform blijven voorzien van nieuwe actuele informatie. Deze content wordt ingezet op onze social media en gebruiken we voor onze marketing campagnes. Voor beeldmateriaal kunnen we onze vrijwilliger fotografen vragen om bij elk artikel een passende foto te verzorgen.


Lees meer....MATCHMAKER

Ben jij iemand die van puzzelen houdt? Zie jij snel welke vrijwilliger bij welke vacature past?

De vacaturebank is gevuld met heel veel verschillende vacatures. Maar soms denkt iemand niet geschikt te zijn voor een vacature, terwijl dat wel het geval is! Aan jou de taak om vrijwilliger en organisatie aan elkaar te koppelen.


Lees meer...COACH HARK JE HAPPY


Hark je Happy is een vrijwilliger+ project. Mensen met een diagnose dementie of Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) die nog graag vrijwilligerswerk willen doen kunnen deelnemen aan dit project

Met Hark je Happy kunnen ook zij nog onderdeel zijn van een team vrijwilligers. De exacte locatie wordt nog bekend gemaakt. Maar het gaat om een tuin in gemeente Stichtse Vecht waar al vrijwilligerswerk aangeboden wordt. Met als doel mensen die extra begeleiding wensen dat aan te bieden. Zodat vrijwilligerswerk weer een optie wordt om uit te kiezen.


Lees meer...


Maar er zijn nog veel meer andere vacatures beschikbaar. Kijk op de vacaturebank voor een actueel overzicht of doe eerst de talentenscan om te ontdekken waar jouw talenten het beste ingezet kunnen worden. Je kunt je via jouw profiel ook aanmelden voor de vrijwilligerspool. Dan kunnen organisaties op jouw advertentie reageren.

Deel blogpost