Skip Sidebar

Over ons

Wat wonen en werken op Merenhoef bijzonder en uniek maakt is dat we er alles aan doen om onze bewoners zich thuis te laten voelen. Waar het kan, laten we de bewoners zelf de regie houden over hun ...

WelzijnZorgOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Fiets helden gezocht

Fiets helden gezocht

Structureel werk · 2 uur/week
Merenhoef 1, 3601 AC Maarssen, Nederland
Maatje & buddySociaal contactZorgBuitenSport
WelzijnZorgOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Woonzorgcentrum Merenhoef
#49375
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Woonzorgcentrum-Merenhoef/activiteiten/Fiets-helden-gezocht/49375 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Gezocht: Mannen of vrouwen die met een bewoner op de duofiets Maarssen willen verkennen.

Uitgebreide omschrijving

We zijn op zoek naar mannen en vrouwen die van fietsen houden en het leuk vinden op regelmatige basis met 1 van onze bewoners op de duofiets te stappen. Uiteraard krijg je goede instructies en maken we een proefrondje door Maarssen.


Het lekkere weer komt er weer aan en ouderen vinden het fijn om op de duofiets door het dorp te fietsen en/of de omgeving te verkennen.


Hou je van fietsen, ben je sociaal en vind je het leuk om met een bewoner van Merenhoef op pad te gaan, dan zoeken wij jou.


In ons zorgcentrum hebben we ook een panoramafiets, voor begeleiding naar en van deze fiets, zoeken we ook mannen en vrouwen. En deze fiets is een mooi alternatief als het slecht weer is. Deze activiteit wordt door onze fysiotherapeut ondersteund.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Woonzorgcentrum Merenhoef

Wat wonen en werken op Merenhoef bijzonder en uniek maakt is dat we er alles aan doen om onze bewoners zich thuis te laten voelen. Waar het kan, laten we de bewoners zelf de regie houden over hun leven. De werksfeer binnen Merenhoef is open, gezellig, en informeel. Je krijgt de ruimte om te leren en je kwetsbaar op te stellen. Meedenken wordt gewaardeerd. Kwaliteit van zorg en liefde voor de bewoners zijn voor ons belangrijk.
In Merenhoef wonen 40 bewoners met verpleeghuiszorg PG (psychogeriatrisch) en 36 bewoners met vooral een somatische zorgbehoefte. Personeel, familie en vrijwilligers zijn belangrijk voor de ouderen. Hun eigen sociale netwerk wordt vaak kleiner naarmate de jaren vorderen. Het is fijn als vrijwilligers hun talenten en hun tijd willen inzetten om samen leuke activiteiten te doen.