Skip Sidebar
Vereniging Vrienden Slot Zuylen

Vereniging Vrienden Slot Zuylen

Club, vereniging of andere

Over ons

De Vereniging Vrienden van Slot Zuylen heeft tot doel het bevorderen van de instandhouding van Slot Zuylen. Zij doet dat door bekendheid te geven aan het bestaan van Slot Zuylen, door het aankopen van ...

Leven op het land
Deel
Secretaris Vrienden van Slot Zuylen

Secretaris Vrienden van Slot Zuylen

Structureel werk · Flexibele uren
Oud-Zuilen, Utrecht, Nederland
BestuurAdministratieComputerNederlands
Leven op het land
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vereniging Vrienden Slot Zuylen
#75531
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Vereniging-Vrienden-Slot-Zuylen/activiteiten/Secretaris-Vrienden-van-Slot-Zuylen/75531 om je aan te melden

Contactpersoon

Jonneke van Keep-NieuwenhuizenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Secretariaatswerk (ca 4 uur/week): ledenadministratie, communicatie met leden, vergaderingen plannen en agenderen. (Een andere vrijwilliger maakt de verslagen.)

Uitgebreide omschrijving

De Vereniging Vrienden van Slot Zuylen heeft als doelstelling de instandhouding van Slot Zuylen. We organiseren concerten en geven magazines uit met (historische) informatie over het mooie Slot in Oud-Zuilen.

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met hart voor Slot Zuylen, die nauwkeurig is, plezier heeft in een dergelijke functie, beschikt over goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden en handig is met WORD, Outlook en Power Point.

Veel van de werkzaamheden kun je zelfstandig, in je eigen tijd doen. Als je iets zoekt om mensen te ontmoeten, is dit type 'werk' voor jou niet geschikt.

Benoeming vindt in beginsel plaats voor een periode van drie jaar.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Oud-Zuilen Activiteiten > Vereniging Vrienden Slot Zuylen > Secretaris Vrienden van Slot Zuylen

Over Vereniging Vrienden Slot Zuylen

De Vereniging Vrienden van Slot Zuylen heeft tot doel het bevorderen van de instandhouding van Slot Zuylen. Zij doet dat door bekendheid te geven aan het bestaan van Slot Zuylen, door het aankopen van kunstvoorwerpen of bijdragen daaraan, door het schenken van geldmiddelen, door het in bruikleen geven van kunstvoorwerpen en door het organiseren van activiteiten op Slot Zuylen, zoals concerten.