EXPERTISE GEBRUIKEN BIJ JONG-SENIOREN VERENIGING

EXPERTISE GEBRUIKEN BIJ JONG-SENIOREN VERENIGING

Taak · 8 uur
Flexibele locatie
BestuurBusiness DevelopmentCoördineren
Ouderen
Goede gezondheid en welzijn
5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vechtse Plussers
#48629
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Vechtse-Plussers/activiteiten/BENUT-JE-EXPERTISE-IN-HET-MEEDOEN-BIJ-EEN-JONG-SENIOREN-VERENIGING/48629 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je maakt deel uit van een enthousiast team en krijgt de mogelijkheid om actief en zinvol bezig te zijn en te denken in mogelijkheden

Uitgebreide omschrijving

Je helpt bij het vorm geven van verdere inhoud en uitvoering van de activiteiten. Verder draagt je bij aan het collectieve belang van senioren in Stichtse Vecht. Ontmoeting en zingeving zijn belangrijke thema’s voor onze dynamische en inclusieve vereniging, waarin we zeker aansluiten bij actuele activiteiten binnen de gemeente.

Ben jij creatief, organisatorisch, communicatief en verbindend? Dan nodigen we je uit om te helpen bij onze sterk groeiende doelgroep en een platform voor actieve 55+ers verder in de wereld zetten.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
5 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Vechtse Plussers

De Vechtse Plussers is een vereniging van 55+ers in Stichtse Vecht, die de mogelijkheid biedt om actief deel te nemen en te blijven deelnemen aan de samenleving en daar met elkaar vorm aan te geven. De deelnemers organiseren activiteiten waarin o.a. ontmoeting en zingeving belangrijke thema's zijn.