Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn een stichting die tot doel heeft om de kinderboerderij zo te beheren dat de kinderen letterlijk in contact komen met landbouwhuisdieren om zo de afstand tussen mens en dier te verkleinen ...

DierenwelzijnNatuur & Milieu
Leven op het land
Deel
Winkel medewerker bij Kinderboerderij Otterspoor

Winkel medewerker bij Kinderboerderij Otterspoor

Structureel werk · 3–4 uur/week
Reigerskamp 198, 3607 HK Maarssen, Nederland
Gastheer/vrouwWinkelDieren verzorgenSociaal contact
DierenwelzijnNatuur & Milieu
Leven op het land
Activiteit Delen
Kinderboerderij Otterspoor
#47724
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Kinderboerderij-Otterspoor1/activiteiten/Winkel-medewerker-bij-Kinderboerderij-Otterspoor/47724 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind jij het leuk om in onze winkel actief de bezoekers te verwelkomen en onze producten te verkopen! Dan zijn wij op zoek naar jou!

Uitgebreide omschrijving

Vind jij het leuk om in onze winkel actief de bezoekers te verwelkomen en onze producten aan te prijzen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als vrijwilliger run jij zelfstandig de winkel verkoop. We verkopen diverse streekproducten, koffie, fris, snoep, ijs en andere leuke producten, die jij daar waar nodig aanvult.


Wij vragen

Mensen die het leuk vinden om een dag of een dagdeel per week de winkel van de kinderboerderij te runnen. We verwachten dat je het terras uitzet bij mooi weer en lichte schoonmaakwerkzaamheden verricht. Aan het einde van de dag het terras ook weer opruimt en dat deze tussendoor netjes blijft. Natuurlijk is een praatje maken met de bezoekers en de dieren tussendoor een knuffel geven ook niet onbelangrijk.


Werkzaamheden

Als winkelmedewerker kun je zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent. De diensten zijn maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:30 uur of een dagdeel van 10:00 tot 13:00 uur of 13:00 tot 16:30 uur. Het rooster wordt minimaal 14 dagen van tevoren gemaakt, we rekenen dan ook op je. Mocht er onverhoopt iets tussenkomen dan kun je jouw dienst ruilen met een van je collega’s.


Wij bieden

Het gaat om een vrijwillige functie, dit betekent dat er geen geldelijke vergoeding uitgekeerd zal worden. Wel bieden wij je de kans om jouw krachten en talenten ten volste te benutten en tegelijkertijd extra karma punten te verdienen.


Wil je meer informatie of reageren?

Heb je interesse, je kan reageren via deze site of zoek onze contactgegevens op, op onze website. Je kunt ook een privé berichtje naar onze facebookpagina sturen en wij nemen contact met je op. Je kunt natuurlijk ook even langslopen en de beheerder aanspreken. Als je je gegevens achterlaat word je gebeld of gemaild.
Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Maarssen Activiteiten > Kinderboerderij Otterspoor > Winkel medewerker bij Kinderboerderij Otterspoor

Over Kinderboerderij Otterspoor

Wij zijn een stichting die tot doel heeft om de kinderboerderij zo te beheren dat de kinderen letterlijk in contact komen met landbouwhuisdieren om zo de afstand tussen mens en dier te verkleinen. Dit doen we met een trotse groep vrijwilligers en beheerders. Hierbij geldt dat de bezoekers met dieren in contact komen en zo iets kunnen leren en ervaren over dier en natuur, milieu en duurzaamheid. Daarnaast zijn wij een veel bezochte ontmoetingsplaats in Maarssenbroek.