Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn een stichting die tot doel heeft om de kinderboerderij zo te beheren dat de kinderen letterlijk in contact komen met landbouwhuisdieren om zo de afstand tussen mens en dier te verkleinen ...

DierenwelzijnNatuur & Milieu
Leven op het land
Deel

Vrijwilliger Winkel Kinderboerderij Otterspoor

Structureel werk · 3–4 uur/week
Reigerskamp 198, 3607 HK Maarssen, Nederland
Gastheer/vrouwWinkelDieren verzorgenSociaal contact
DierenwelzijnNatuur & Milieu
Leven op het land
Activiteit Delen
Kinderboerderij Otterspoor
#47724
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Kinderboerderij-Otterspoor1/activiteiten/Vrijwilliger-Winkel-Kinderboerderij-Otterspoor/47724 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind jij het leuk om in onze winkel actief de bezoekers te verwelkomen en onze producten te verkopen! Dan zijn wij op zoek naar jou!

Uitgebreide omschrijving

Vind jij het leuk om in onze winkel actief de bezoekers te verwelkomen en onze producten te verkopen! Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Als vrijwilliger run je zelfstandig de winkel verkoop. We verkopen diversen streekproducten, koffie, fris en ijs. Die jij daar waar nodig aanvult.

We verwachten dat je het terras uitzet en lichte schoonmaakwerkzaamheden verricht. Het terras ook weer opruimt en dat deze tussendoor netjes blijft. Natuurlijk is een praatje maken met de bezoekers en de dieren tussendoor een knuffel geven ook niet onbelangrijk.

 

Voor meer informatie kan je je altijd even melden bij de winkel of stel je vraag aan onze contactpersoon.

 

Dag(en) en dagdelen:

  • maandag-vrijdag: 10.00-13.00 en/of van 13.00-16.30 uur.


Werktijden, frequentie en duur: 

De werktijden zijn in overleg maar minimaal een dagdeel per 14 dagen. Er wordt gewerkt in een rooster. De werkzaamheden zijn vooral in de periode van februari tot november.


Vaardigheden: Gastvrij, zelfstandig.


Algemeen: 

Een gezellige vrijwilligersfunctie op een van de ontmoetingsplaatsen in Maarssenbroek.


Inwerkmethode en begeleiding: 

Je loopt een aantal keer mee met een vrijwilliger die je alles uitlegt. Er is altijd hulp op afstand beschikbaar

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Maarssen > Maarssen Activiteiten > Kinderboerderij Otterspoor > Vrijwilliger Winkel Kinderboerderij Otterspoor

Over Kinderboerderij Otterspoor

Wij zijn een stichting die tot doel heeft om de kinderboerderij zo te beheren dat de kinderen letterlijk in contact komen met landbouwhuisdieren om zo de afstand tussen mens en dier te verkleinen. Dit doen we met een trotse groep vrijwilligers en beheerders. Hierbij geldt dat de bezoekers met dieren in contact komen en zo iets kunnen leren en ervaren over dier en natuur, milieu en duurzaamheid. Daarnaast zijn wij een veel bezochte ontmoetingsplaats in Maarssenbroek.