Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn een stichting die tot doel heeft om de kinderboerderij zo te beheren dat de kinderen letterlijk in contact komen met landbouwhuisdieren om zo de afstand tussen mens en dier te verkleinen ...

DierenwelzijnNatuur & Milieu
Leven op het land
Deel

Kom jij in verbinding voor Kinderboerderij Otterspoor

Structureel werk · Flexibele uren
Reigerskamp 198, 3607 HK Maarssen, Nederland
DierenwelzijnNatuur & Milieu
Leven op het land
Activiteit Delen
Kinderboerderij Otterspoor
#59778
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Kinderboerderij-Otterspoor1/activiteiten/Kom-jij-in-verbinding-voor-Kinderboerderij-Otterspoor/59778 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb je een krachtig netwerk in Maarssen en omgeving, kun je goed verbinden? Dan ben jij misschien wel onze fondsenwerver / relatiebeheerder.

Uitgebreide omschrijving

Heb je een krachtig netwerk in Maarssen en omgeving, kun je goed verbinden en ben je niet bang op mensen af te stappen? Dan ben jij misschien wel onze fondsenwerver/ relatiebeheerder.


De kinderboerderij is constant op zoek naar sponsors en donateurs. Zonder hen kan de boerderij niet bestaan. We zijn op zoek naar iemand die nieuwe sponsors en donateurs aan ons bindt. En ook ons bestaande netwerk een boost geeft.

Je houdt in de gaten wat er in het gemeentelijke beleid gebeurd wat relevant is voor de boerderij. Ook heb je contact met stichtingen waarmee we zijn verbonden. Het is een nieuwe rol dus je hebt veel ruimte om deze verder in te vullen.


Wij vragen

Je hebt belangstelling in het wel en wee van de kinderboerderij. Je bent bereidt een dagdeel per week te investeren om actief opzoek te gaan naar nieuwe inkomstenbronnen. Je bent sociaal en communicatief vaardig waarmee je ons huidige netwerk een boost geeft. Eens per maand vergaderen we en we verwachten dat jij hierbij aanwezig zult zijn. Daarbij vinden we het fijn als je mee kunt helpen bij evenementen, feestdagen en bijzondere gelegenheden. Er zijn legio van mogelijkheden en extra taken welke jij op kunt pakken, dit is in overleg en naar eigen wens vorm te geven.


Werkzaamheden

Dit is een nieuwe functie binnen de kinderboerderij, dit betekent dat je het geheel naar eigen wens en inzicht kunt vormgeven. We verwachten dat de werkzaamheden zullen bestaan uit;

-Opzetten donatie acties

-Onderzoeken mogelijkheden tot verkrijgen van extra subsidies

-Onderhouden en uitbreiden van het netwerk


Wij bieden

Het gaat om een vrijwillige bestuursfunctie, dit betekent dat er geen geldelijke vergoeding uitgekeerd zal worden. Wel bieden wij je de kans om jouw krachten en talenten ten volste te benutten, extra karma punten te verdienen en je netwerk lokaal te verstevigen.


Wil je meer informatie of reageren?

Stuur dan een mail naar de kinderboerderij, kijk voor onze gegevens op onze website of kunt ook een privé berichtje naar onze facebookpagina sturen en wij nemen contact met je op. Je kunt natuurlijk ook even langslopen en de beheerder aanspreken. Als je je gegevens achterlaat wordt je gebeld of gemaild.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Maarssen Activiteiten > Kinderboerderij Otterspoor > Kom jij in verbinding voor Kinderboerderij Otterspoor

Over Kinderboerderij Otterspoor

Wij zijn een stichting die tot doel heeft om de kinderboerderij zo te beheren dat de kinderen letterlijk in contact komen met landbouwhuisdieren om zo de afstand tussen mens en dier te verkleinen. Dit doen we met een trotse groep vrijwilligers en beheerders. Hierbij geldt dat de bezoekers met dieren in contact komen en zo iets kunnen leren en ervaren over dier en natuur, milieu en duurzaamheid. Daarnaast zijn wij een veel bezochte ontmoetingsplaats in Maarssenbroek.