Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn een stichting die tot doel heeft om de kinderboerderij zo te beheren dat de kinderen letterlijk in contact komen met landbouwhuisdieren om zo de afstand tussen mens en dier te verkleinen ...

DierenwelzijnNatuur & Milieu
Leven op het land
Deel
Help mee met social media voor Kinderboerderij Otterspoor

Help mee met social media voor Kinderboerderij Otterspoor

Structureel werk · Flexibele uren
Reigerskamp 198, 3607 HK Maarssen, Nederland
DierenwelzijnNatuur & Milieu
Leven op het land
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Kinderboerderij Otterspoor
#60027
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Kinderboerderij-Otterspoor1/activiteiten/Help-mee-met-social-media-voor-Kinderboerderij-Otterspoor/60027 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij handig met sociale media? Mogelijk volg je een opleiding tot online marketeer of virtueel assistent. Dan zijn wij opzoek naar jou!

Uitgebreide omschrijving

Ben jij handig met sociale media? Mogelijk volg je een opleiding tot online marketeer of virtueel assistent.

Dan zijn wij opzoek naar jou. Om in contact te komen en te blijven met onze bezoekers willen wij consistent gebruik maken van sociale media. Jij vindt het leuk om mee te denken in het opzetten van de online marketing voor de kinderboerderij en het realiseren hiervan. Zoals het plaatsen van berichten op facebook, mailen naar vrijwilligers en donateurs, automatiseren van donaties en digitaliseren van diverse formulieren.


Wij vragen

Je hebt belangstelling in het wel en wee van de kinderboerderij. Je bent bereidt ongeveer een dagdeel per week te investeren om berichten op sociale media te automatiseren, de website bij te werken of online formulieren aan te maken. Je bent sociaal en communicatief vaardig waarmee je ons huidige netwerk een boost geeft. Eens per maand vergaderen we en we verwachten dat jij hierbij aanwezig zult zijn. Daarbij vinden we het fijn als je mee kunt helpen bij evenementen, feestdagen en bijzondere gelegenheden. Er zijn legio van mogelijkheden en extra taken welke jij op kunt pakken, dit is in overleg en naar eigen wens vorm te geven.


Werkzaamheden

Dit is een nieuwe functie binnen de kinderboerderij, dit betekent dat je het geheel naar eigen wens en inzicht kunt vormgeven. We verwachten dat de werkzaamheden zullen bestaan uit;

-Opzetten automatisering donatieproces en aanmeldingen vrijwilligers

-Onderhouden website en sociale media pagina’s

-Uitbreiden online netwerk


Wij bieden

Het gaat om een vrijwillige bestuursfunctie, dit betekent dat er geen geldelijke vergoeding uitgekeerd zal worden. Wel bieden wij je de kans om jouw krachten en talenten ten volste te benutten, extra karma punten te verdienen en je netwerk lokaal te verstevigen.


Wil je meer informatie of reageren?

Heb je interesse, reageer dan via deze site of bekijk onze contactgegevens op onze website. Je kunt ook een privé berichtje naar onze facebookpagina sturen en wij nemen contact met je op. Je kunt natuurlijk ook even langslopen en de beheerder aanspreken. Als je je gegevens achterlaat wordt je gebeld of gemaild.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Maarssen Activiteiten > Kinderboerderij Otterspoor > Help mee met social media voor Kinderboerderij Otterspoor

Over Kinderboerderij Otterspoor

Wij zijn een stichting die tot doel heeft om de kinderboerderij zo te beheren dat de kinderen letterlijk in contact komen met landbouwhuisdieren om zo de afstand tussen mens en dier te verkleinen. Dit doen we met een trotse groep vrijwilligers en beheerders. Hierbij geldt dat de bezoekers met dieren in contact komen en zo iets kunnen leren en ervaren over dier en natuur, milieu en duurzaamheid. Daarnaast zijn wij een veel bezochte ontmoetingsplaats in Maarssenbroek.