Skip Sidebar
Emmaus Domstad

Emmaus Domstad

Non-profit

Over ons

Bij Emmaus vangen we kwetsbaren uit de samenleving op en bieden hen onderdak. Hier krijgen deze mensen de kans om in eerste instantie op adem te komen en vervolgens hun toekomst vorm te geven ...

ArmoedebestrijdingVluchtelingen & MinderhedenNatuur & Milieu
Geen armoedeVerantwoorde consumptie en productieDuurzame steden en gemeenschappen
Deel
Chauffeur

Chauffeur

Structureel werk · Flexibele uren
AB Harrewijnstraat 18, 3544 AL Utrecht, Nederland
VervoerSociaal contactNederlandsEngels
ArmoedebestrijdingVluchtelingen & MinderhedenNatuur & Milieu
Geen armoedeDuurzame steden en gemeenschappenVerantwoorde consumptie en productie
Eenzaamheid
Activiteit Delen
Emmaus Domstad
#61320
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Emmaus-Domstad/activiteiten/Chauffeur/61320 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Chauffeurs gezocht! Samen met je bijrijder(s) rijdt je door Utrecht om spullen op te halen, te bezorgen of naar een andere locatie te brengen.

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?

Van alles! Je rijdt de hele regio rond. Je bezorgt met je bijrijder(s) veilig de meubels bij klanten thuis of haalt ze op. Je brengt ingeleverde spullen van het afvalscheidingsstation naar de winkels en je bent verantwoordelijk voor het intern transport. Belangrijk, want zonder dit vervoer staat alles stil!

 

Goed om te weten

-      Je start je dag en sluit af in Emmaus Parkwijk (Leidsche Rijn).

-      We zoeken mensen die minimaal 8 uur per week beschikbaar zijn. Natuurlijk kan je ook 2 ochtenden of middagen komen werken in plaats van 1 dag.

 

Wat bieden wij?

Het gevoel dat je zinvol bezig bent! Je krijgt een verantwoordelijke rol en een leuke plek in een team met een bonte mix aan collega’s. Je kunt er al je energie in kwijt, want het is fysiek werk - dus het helpt als je van aanpakken houdt. Samen zorgen we dat klanten prettig bij ons winkelen.

  

Wie zijn wij?

De drie leukste kringloopwinkels in Utrecht. Emmaus Domstad zit in Parkwijk, Overvecht en Lombok. Met de opbrengst van onze kringloopwinkels financieren we onze eigen woongroep voor thuisloze mensen. Zo zorgen we voor mens én milieu!

 

Neem je contact met ons op? Hopelijk zien we je snel!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Emmaus Domstad

Bij Emmaus vangen we kwetsbaren uit de samenleving op en bieden hen onderdak. Hier krijgen deze mensen de kans om in eerste instantie op adem te komen en vervolgens hun toekomst vorm te geven. Zij wonen samen met praktische idealisten, die de keuze hebben gemaakt om bij Emmaus een steentje bij te dragen aan de bestrijding van armoede en aan het milieu.

Met elkaar werken we in het kringloopbedrijf, dat de bron van inkomsten vormt voor de woonwerkgemeenschap. Zo wordt de onafhankelijkheid van Emmaus gewaarborgd en kunnen we zonder enige subsidie onze eigen koers varen.