Skip Sidebar

Bibliotheek AVV

Non-profit

Over ons

Bibliotheek AVV is een professionele maatschappelijke onderneming die op het gebied van informatiebemiddeling, leesbevordering en kennisdeling een bijdrage levert aan de samenleving op de terreinen ...

Kwaliteitsonderwijs
Deel

Gasvrouw/heer Thema bijeenkomsten

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Start vanaf 15 sep 2022 Voor ongeveer 12 maanden
Bisonspoor 237, 3605 JM Maarssen, Nederland
Gastheer/vrouw
Buurt & omgevingWelzijn
Kwaliteitsonderwijs
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Bibliotheek AVV
#55670
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Bibliotheek-AVV1/activiteiten/Gasvrouwheer-Thema-bijeenkomsten/55670 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

De bibliotheek organiseert samen met Leef MD in opdracht van de gemeente 2 maandelijkse themabijeenkomsten voor de inwoners van de gemeente.

Uitgebreide omschrijving

In de Bibliotheek Maarssenbroek gaan met ingang van 15 september 2 keer per maand thema bijeenkomsten plaatsvinden voor de inwoners van Stichtse Vecht. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met Leef MD en gaan over heel diverse maatschappelijke thema's zoals administratie en geldzaken, belastingzaken enz.


Ter ondersteuning van deze bijeenkomsten zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwillige gastvrouw/heer die meehelpt met alle voorbereidende werkzaamheden, bij het ontvangen van de bezoekers, verzorgen van koffie/thee en eventueel doorverwijzen van bezoekers.


De werkzaamheden zijn 2 keer per maand op donderdagmiddag van ca 13.30- 16.30 uur.


Het project duurt tenminste 1 jaar met een mogelijke verlenging.

Hoe kom ik er?

De bibliotheek zit in het Safarigebouw bij het zwembad.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Bibliotheek AVV

Bibliotheek AVV is een professionele maatschappelijke onderneming die op het gebied van informatiebemiddeling, leesbevordering en kennisdeling een bijdrage levert aan de samenleving op de terreinen van zelfredzaamheid, participatie en sociale cohesie. Dit in samenwerking met partners.