Post | juni 2023 | Vrijwilligersverhalen en nieuwsberichten | 1 min lezen

thuis, Over een nieuw thuis vinden voor jezelf of voor een ander met vrijwilligerswerk

https://www.youtube.com/watch?v=UrXo1mOr0sw

Een documentaire over vrijwilligerswerk | NOV. In de documentaire volg je de verwikkelingen van de 6 winnaars van de Nationale Vrijwilligersprijzen 2023. Een van de winnaars is Bertine Oosthoek uit Breukelen met het initiatief De Thuisgevers.


Of je nu een lokale of landelijke organisatie bent, iedereen die meedoet, dingt mee naar de hoofdprijs van € 15.000,-. Er valt dus écht iets te winnen en dat maakt het wel extra spannend. Net als voorgaande jaren heeft een selectiecommissie zes genomineerden geselecteerd. Van deze zes genomineerden werd een videoportret gemaakt op basis waarvan de jury bepaalde wie er zou winnen. Naast DE hoofdprijs van € 15.000,- wonnen de andere vijf genomineerden sowieso € 2.000,-. Was je niet genomineerd, maar wel één van de 80 favorieten van de selectiecommissie, dan won je € 750,-!  


De uitreiking van 2023 is al geweest. Wil je meer weten over de Nationale vrijwilligersprijzen| NOV, kijk dan hier.
Geïnspireerd door de documentaire zijn we benieuwd naar jouw verhaal. Wat inspireert jou om vrijwilligerswerk te doen of met een initiatief te starten? Wij horen het graag! Door het delen van jouw verhaal middels een interview, blog of vlog willen we laten zien wat voor mooie initiatieven er in onze gemeente zijn. En hierdoor inspireren we mogelijk andere mensen in onze gemeente ook om vrijwilligerswerk te doen.


Wil jij jouw verhaal delen vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op!

Deel blogpost