Post | maart 2022 | Kennisbank organisaties | 1 min lezen

Inzamelingssite koppelen aan jouw actie

https://pixabay.com/nl/illustrations/coronavirus-sociale-afstand-doneren-5166515/

Tegenwoordig zien we vaak dat er doneer/inzamelingsactie opgezet worden. De redenen hiervoor zijn zeer uiteenlopend. Denk aan de grote humanitaire rampen, voor specifieke organisaties, onderzoek naar kanker, maar ook voor individuen. Bijvoorbeeld een medische behandeling in het buitenland etc. Het is een hele mooie laagdrempelige manier om een steentje bij te dragen. Dit gebeurt meestal middels een inzamelingssite.


Wil je ook geld inzamelen voor het goede doel of voor jouw eigen organisatie? We hebben een aantal inzamelingssites voor jou op een rij gezet. Er zijn er overigens nog veel meer. Wij vonden ook een mooie blog van GoFundMe waarin wordt uitgelegd waar je op moet letten bij het uitkiezen van een inzamelingssite.Op ons platform kun je bij je organisatie/initiatief de doneerknop aanzetten. In deze instructievideo wordt uitgelegd hoe en waar je dat moet doen. Met 1 druk op de knop komen ze dan rechtsreeks op jouw doneerpagina. Hoe handig is dat?!


Lees ook onze blog 'Hoe zit het met donaties en sponsoring' over wat er bij komt kijken als je geld wilt inzamelen. Denk aan wet- en regelgeving, belastingen etc.


Heb je behoefte aan meer informatie? Laat het ons via het contactformulier weten en wij zoeken het graag voor je uit!

Deel blogpost