Post | september 2022 | Vrijwilligersverhalen en nieuwsberichten | 1 min lezen

We zijn weer op volle sterkte!

Na een onrustige periode, waarbij afwezigheid in verband met ziekte, het vertrek van Jelle en Nadia en extra werkzaamheden als gevolg van het uitbreken van de oorlog in Oekraïne een rol hebben gespeeld, is de vrijwilligerscentrale nu weer op volle sterkte!


Ik wil je hierbij voorstellen aan mijn nieuwe collega's Sami en Natasja.

De komende maanden gaan wij ons onder andere bezighouden met het aanbod van workshops en trainingen, maatschappelijke diensttijd, werknemersvrijwilligerswerk, aanwezigheid van de vrijwilligerscentrale in de verschillende kernen en de verdere doorontwikkeling van de vrijwilligerscentrale naar expertisecentrum.


Wij staan voor jou als vrijwilligers, organisatie of ondernemer klaar voor raad en daad voor alles wat met vrijwillige inzet te maken heeft! Dus heb je een vraag of advies nodig? Schroom niet om even contact met één van ons op te nemen.


We zijn nog wel op zoek naar vrijwilligers. Wil jij met jouw talent ons team komen versterken, kom dan snel met ons in contact! We horen graag hoe jij denkt ons en daarmee alle vrijwilligers en maatschappelijke/vrijwilligersorganisatie in Stichtse Vecht, te kunnen helpen. We zoeken in ieder geval een schrijftalent en een social media coördinator. En in de nabije toekomst vrijwilligers voor de centrale informatie punten, pop-up stores en frontoffice.


Team Vrijwilligerscentrale!

Deel blogpost