Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht is hét aanspreekpunt voor iedereen die met vrijwillige inzet te maken heeft, oftewel hét expertisecentrum op het gebied van vrijwilligerswerk. In opdracht van de ...

Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel

Schrijftalent

Structureel werk · 1–8 uur/week
Flexibele locatie
NederlandsMarketing & CommunicatieSociale mediaLezen & schrijvenCampagne voerenOnderzoekOndersteunend werk
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.6 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht
#50081
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/VC-Stichtse-Vecht1/activiteiten/Schrijftalent/50081 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Is taal jouw ding en houd je van schrijven? Wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om af en toe een artikel willen schrijven over bepaalde thema's.

Uitgebreide omschrijving

Is taal jouw ding en houd je van schrijven? Dan kan je jouw talent inzetten bij de vrijwilligerscentrale.


Wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om af en toe een artikel of blog willen schrijven over bepaalde thema's die met vrijwilligerswerk en maatschappelijk betrokken ondernemen te maken hebben.


We zijn ervoor om vrijwilligerswerk promoten, verhalen van vrijwilligers en organisaties uit de gemeente delen waar mensen zich in herkennen, die inspireren. We willen met deze content laten zien wat de impact is van vrijwilligerswerk in onze gemeente. Voor zowel de hulpvragers, maatschappelijke organisatie, maar ook de vrijwilligers zelf.


Op deze manier kunnen wij samen met jullie ons platform blijven voorzien van nieuwe actuele informatie. Deze content wordt ingezet op onze Socials en willen we gebruiken voor onze marketing campagnes. Voor beeldmateriaal kunnen we onze vrijwilliger fotografen vragen om bij elk artikel een passende foto te verzorgen.


Natuurlijk vinden wij het fijn als je ook onze eigen teksten wilt redigeren.


Deze functie kan zowel vanuit huis als op ons kantoor de Vondel in Maarssen uitgevoerd worden. Wij zijn druk bezig om een team van vrijwillige mediamakers, intercedenten en accountmanagers samen te stellen die de maatschappelijk makelaars van de vrijwilligerscentrale/ het expertise centrum vrijwillige inzet ondersteunen. Dus ben je graag onder de mensen, dan kan dat ook!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.6 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht

Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht is hét aanspreekpunt voor iedereen die met vrijwillige inzet te maken heeft, oftewel hét expertisecentrum op het gebied van vrijwilligerswerk. In opdracht van de gemeente Stichtse Vecht ondersteunt en adviseert de Vrijwilligerscentrale zowel maatschappelijke organisaties als mensen die onbetaald hun bijdrage aan de (lokale) samenleving willen leveren. De Vrijwilligerscentrale is onderdeel van Welzijn Stichtse Vecht.