Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) in Stichtse Vecht

Steeds meer ondernemers in de gemeente Stichtse Vecht kiezen voor maatschappelijk betrokken ondernemerschap. Maar hoe geef je hier vorm aan? Een teamuitje samen met jouw collega's een aantal uur vrijwilligerswerk doen of een ruimte beschikbaar stellen waar activiteiten kunnen plaatvinden. Stel bijvoorbeeld een training beschikbaar of deel andere waardevolle kennis met ons. Zo kunnen wij dit via onze kennisbank beschikbaar stellen aan maatschappelijke organisaties en vrijwilligers. Wil jij ook maatschappelijk betrokken ondernemen? Kom snel met ons in contact zodat we jouw onderneming hierin kunnen ondersteunen en adviseren.

Welke mogelijkheden heb je als ondernemer?

Sociale teamactiviteit

Help een organisatie uit de buurt door samen met jouw team een dag de handen uit de mouwen te steken. Neem direct contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

Netwerkevents

Een paar keer per jaar organiseren we netwerkbijeenkomsten waar we bedrijven en maatschappelijke organisaties aan elkaar koppelen.

Sponsor worden

Wij vinden het belangrijk om de vele vrijwilligers in de gemeente Stichtse Vecht te bedanken en te waarderen voor hun waardevolle inzet. Dit doen we o.a. door feestelijke acties en leuke presentjes. Wil je hier als bedrijf een bijdrage aan leveren? Kom dan snel met ons in contact!

Uw aanbod

Samenwerking met bedrijven hoeft niet beperkt te blijven tot geld geven. Denk ook aan het beschikbaar stellen van een ruimte voor vrijwilligers- activiteiten, het doneren van oude laptops, een training of workshop geven. De vrijwilligerscentrale brengt vraag en aanbod op dit vlak bij elkaar.

Meer artikelen over MVO

Bent u een maatschappelijk betrokken ondernemer?

Het begrip maatschappelijk betrokken ondernemen (MBO) wordt regelmatig verward met maatschappelijk verantwoord ...
Lees meer
 SDG Nederland, „Communicatiemateriaal,” Juli 2018. [Online]. Available: https://www.sdgnederland.nl/communicatie-toolkit/.

Vrijwilligerswerk en de Social Development Goals (SDG)/ Duurzame Ontwikkelings Doelstellingen

De SDG's zijn 17 doelen om de wereld een betere plek te maken in 2030. De 193 lidstaten van de Verenigde ...
Lees meer

Good busy- de plek voor ondernemers die iets goeds doen in de samenleving

Waarom het wiel op nieuw uitvinden als er al een hele mooie website van het NOV bestaat.

Good Busy is ...
Lees meer

Interesse of meer informatie?