Skip Sidebar
Vereniging van Accountancystudenten

Vereniging van Accountancystudenten

Club, vereniging of andere

Over ons

De Vereniging van Accountancystudenten, ofwel de VAS, is dé studievereniging voor alle accountancystudenten aan Nyenrode Business Universiteit te Breukelen. De vereniging is opgericht in 1971 en heeft ...

Deel
Giving Back to our neighbours

Giving Back to our neighbours

Community evenement · 26 nov 2022, 10:00 - 15:00
Nyenrode Business Universiteit, Straatweg 25, Breukelen, Utrecht 3621 BG, Nederland
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement
Vereniging van Accountancystudenten
#57432
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Vereniging-van-Accountancystudenten/activiteiten/Giving-Back-to-our-neighbours/57432 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor alle inwoners uit de omgeving Stichtse Vecht en Utrecht organiseren wij een financiële bijspijkerdag.

Uitgebreide omschrijving

U fietst er misschien wel eens langs, of rijdt er voorbij: het kasteel op het landgoed van Nijenrode. In de periode rond 1260 zijn de eerste fundamenten gelegd voor kasteel Nijenrode, op een strategische plek op het smalste stukje oever van de Vecht. Deze rivier was onderdeel van de handelsroute van het centrum van Utrecht naar de Zuiderzee en lag in een gebied dat werd betwist door de bisschoppen van Utrecht en de graven van Holland. In tijden van nood konden de bewoners van Nijenrode het omliggende water gebruiken om het kasteel te verdedigen. In 1946 is het kasteel overgedragen aan Stichting Nederlands Opleidings-Instituut voor het Buitenland, later omgedoopt tot Nyenrode Business Universiteit. 

 

Als studenten van Nyenrode Business Universiteit komen wij regelmatig op het landgoed, dat zich bevindt in de prachtige omgeving van Breukelen, Stichtse Vecht. En hoewel het bij u in de buurt is, kent u ons misschien nog niet zo goed. Als studenten van de Vereniging van Accountancy Studenten willen wij hier verandering in brengen, we zijn immers buren. Daarom nodigen wij u van harte uit op zaterdag 26 november (10:00 - 15:00) voor het evenement “Giving Back to our neigbours”, voor rondleidingen door het kasteel en een financiële bijspijkerdag. 

  

Want wat kunnen wij teruggeven? Onze expertise ligt in de financiële hoek. Daarom organiseren wij colleges over beleggen, investeren, cryptovaluta, belastingen, ondernemen, het verduurzamen van je huis en meer! Iedereen kan tijdens deze dag kennis opdoen over geldzaken en financiën tijdens 1 of meer van onze cursussen of persoonlijk in gesprek gaan met bedrijven en experts over uw persoonlijke situatie. Ook kunt u tijdens deze dag het kasteel Nijenrode en het landgoed ontdekken tijdens één van de rondleidingen die wij organiseren. Financiële achtergrond of kennis is niet vereist en deelname aan de cursussen en de rondleiding is volledig kosteloos.  

 

Lijkt het u leuk om hierbij aanwezig te zijn? Ga voor meer informatie (en om aan te melden) naar GivingBack2022.nl.

 

We hopen u te ontmoeten op 26 november!

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement

Over Vereniging van Accountancystudenten

De Vereniging van Accountancystudenten, ofwel de VAS, is dé studievereniging voor alle accountancystudenten aan Nyenrode Business Universiteit te Breukelen. De vereniging is opgericht in 1971 en heeft ruim 3.000 leden, namelijk alle accountancystudenten aan de universiteit. Eenmaal ingeschreven bij Nyenrode ben je namelijk automatisch lid van de studievereniging.

De vereniging behartigt de belangen van de accountancystudenten, draagt bij aan de brede ontwikkeling tot accountant en verbindt de studenten met elkaar en de universiteit. De VAS is er voor en door accountancystudenten. In de vorm van diverse commissies dragen veel actieve leden een bijdrage aan de naamsbekendheid en de ontwikkeling van onze prachtige vereniging.