Skip Sidebar

Over ons

Voor onze locatievoorstellingen zoeken wij mensen die ons helpen met publiek welkom heten, bar draaien en het uitlopen van het diner.

Buurt & omgevingKunst & cultuur
Deel
Meehelpen bij toffe theaterproductie?!

Meehelpen bij toffe theaterproductie?!

Event · 8 mei, 12:00 – 1 jun, 13:00
Thematerweg 6, 3455 SN Utrecht, Nederland
Buurt & omgevingKunst & cultuur
Aanmeldingen sluiten in a month.
Activiteit Delen
Stichting Nieuw Utrechts Toneel
#78676
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Stichting-Nieuw-Utrechts-Toneel1/activiteiten/Meehelpen-bij-toffe-theaterproductie/78676 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor onze locatievoorstelling 'Voor Altijd' zoeken wij mensen die ons helpen met publiek welkom heten, bar draaien en het uitlopen van het diner

Uitgebreide omschrijving

Voor onze bijzondere locatievoorstelling 'Voor altijd' op de Thematerweg in Utrecht (vlakbij Haarzuilens) dit voorjaar zoeken wij vrijwilligers. Hou jij van theater, van het festivalgevoel en van meer dan 100 mensen een hele fijne avond bezorgen? Wij zoeken mensen die ons helpen bij het publiek welkom heten, bij de bar helpen of het diner uitlopen. Dit alles onder begeleiding van een ervaren productieleiders, samen met veel andere, vaste vrijwilligers.


Voor Altijd is een theateravond inclusief meergangendiner, op de Thematerweg nabij Haarzuilens. De voorstelling speelt van donderdag t/m zondag, van 9 mei t/m 2 juni. Elke week is het dus 4 dagen feest. We spelen 16 avonden voor max. 120 bezoekers per avond.


De voorstellingsavond heeft de vorm van een bruiloft. Denk aan trouwjurken, lampionnen in de bomen en een enorme bruidstaart.


De shifts voor vrijwilligers van 18:30 uur - 23:00 uur. Mocht je korter willen komen; laat het even weten. Dat is vaak geen enkel probleem!

Per avond zijn er 4 vrijwilligers aanwezig. We hebben inmiddels al een heel aantal trouwe vrijwilligers in alle leeftijdscategorieën, maar je bent altijd van harte welkom om dit team te versterken!


Wat bieden wij?

- Een vergoeding van €20,- per dienst;

- Welkom bij de try-out-voorstelling op woensdag 8 mei, inclusief gratis 3-gangendiner en voorstelling, om 18:00 uur;

- Een enorm applaus van het hele publiek en eeuwige dank;

- Drinken en lekkers gedurende de dienst;

- voorkeur voor inschrijving voor minimaal 2 dagen helpende handen.


Heb je interesse, tijd en zin om ons te ondersteunen? Stuur dan een kort bericht, en wellicht tot komend voorjaar!

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in a month.
Activiteit Delen
Utrecht Activiteiten > Stichting Nieuw Utrechts Toneel > Meehelpen bij toffe theaterproductie?!

Over Stichting Nieuw Utrechts Toneel

Voor onze locatievoorstellingen zoeken wij mensen die ons helpen met publiek welkom heten, bar draaien en het uitlopen van het diner.