Skip Sidebar

Over ons

Utrechts Landschap gelooft dat een mooi landschap, rijk aan natuur en cultuur, onmisbaar is voor de Utrechtse samenleving. Daarom werken wij actief aan het behouden, versterken en ontwikkelen van ...

Natuur & Milieu
Leven op het landKlimaatactie
Deel
Terreinvrijwilliger Kooilust

Terreinvrijwilliger Kooilust

Structureel werk · 4 uur/week
Boomstede, 3608BL Maarssen, Nederland
TuinierenBuitenKlussen
Natuur & Milieu
Eenzaamheid
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Utrechts Landschap
#53763
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Stichting-Het-Utrechts-Landschap/activiteiten/Terreinvrijwilliger-Kooilust/53763 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als terreinvrijwilliger werk je mee aan de onderhoudswerkzaamheden van het park Kooilust te Maarssen onder de vlag van Utrechts Landschap.

Uitgebreide omschrijving

Als terreinvrijwilliger werk je mee aan de onderhoudswerkzaamheden van het park Kooilust te Maarssen onder de vlag van Utrechts Landschap. Werkzaamheden zijn het verwijderen van ongewenste planten, zagen van takken, oevers vrijhouden en onderhouden. Kortom, genoeg te doen!


Het beheerteam werkt wisselend op zaterdag- en woensdagochtend. Iedere week aanwezig zijn zou leuk zijn. Maar het is geen voorwaarde. Ik kan me voorstellen dat je alleen op zaterdag of woensdag kunt. We vragen om ongeveer 20 keer per jaar aan te sluiten, of meer als dat past binnen jouw beschikbaarheid.


Je krijgt er veel voor terug. Zoals een gezellig team die leuke dingen doet. Of wat denk je van een gezonde dosis frisse buitenlucht. Uiteraard werken we in een veilige omgeving en word je uitgerust in kleding van Utrechts Landschap.


Utrechts Landschap biedt werk in een actieve en creatieve organisatie waar veel aandacht is voor een goede sfeer en gezelligheid. Je kunt deelnemen aan excursies en bijeenkomsten waardoor je kennis over Utrechts Landschap krijgt en je kennis van natuur en cultureel erfgoed kunt uitbreiden.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Maarssen Activiteiten > Utrechts Landschap > Terreinvrijwilliger Kooilust

Over Utrechts Landschap

Utrechts Landschap gelooft dat een mooi landschap, rijk aan natuur en cultuur, onmisbaar is voor de Utrechtse samenleving. Daarom werken wij actief aan het behouden, versterken en ontwikkelen van natuur, landschap en erfgoed voor de eeuwigheid. We willen daarbij mensen betrekken en hun ruimte bieden om daarvan te genieten.