Skip Sidebar

Over ons

Utrechts Landschap gelooft dat een mooi landschap, rijk aan natuur en cultuur, onmisbaar is voor de Utrechtse samenleving. Daarom werken wij actief aan het behouden, versterken en ontwikkelen van ...

Natuur & Milieu
Leven op het landKlimaatactie
Deel
Medewerker Promoteam

Medewerker Promoteam

Structureel werk · 4-8 uur/maand
Bunnikseweg 39, 3732 HV De Bilt, Nederland
Gastheer/vrouwBuitenEvenement & festivalFondsenwervingCampagne voeren
Natuur & Milieu
KlimaatactieLeven op het land
Eenzaamheid
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Utrechts Landschap
#53875
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Stichting-Het-Utrechts-Landschap/activiteiten/Medewerker-Promoteam/53875 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als medewerker promoteam ga je met de Groenling op pad om bezoekers te informeren over het Utrechts Landschap.

Uitgebreide omschrijving

Utrechts Landschap heeft verspreid over haar gebieden in de provincie Utrecht 7 bezoekerscentra, waaronder een bezoekerscentrum op wielen. We noemen dit bezoekerscentrum de Groenling en ze wordt bemand door 13 enthousiaste vrijwilligers, namelijk het promoteam!


Zodra het kan gaan enkele vrijwilligers van het promoteam met de Groenling op pad. Je kan ze vinden in één van onze gebieden, bijvoorbeeld bij een evenement. Maar ze zijn ook te spotten op andere locaties zoals het Dierenpark Amersfoort of een lokale markt. Als de link met natuur en milieu er maar is! De Groenling kun je ook vinden in de buurt van Utrecht Stad en omgeving van de Bilt (landgoed Beerschoten).


Met de Groenling informeren we bezoekers over het Utrechts Landschap, onze gebieden, wandelroutes en andere leuke info.


Je krijgt er veel voor terug. Zoals een gezellig team die leuke dingen doet. Of wat denk je van een gezonde dosis frisse buitenlucht. Uiteraard werken we in een veilige omgeving en word je uitgerust in kleding van Utrechts Landschap.


Utrechts Landschap biedt werk in een actieve en creatieve organisatie waar veel aandacht is voor een goede sfeer en gezelligheid. Je kunt deelnemen aan excursies en bijeenkomsten waardoor je kennis over Utrechts Landschap krijgt en je kennis van natuur en cultureel erfgoed kunt uitbreiden.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
De Bilt Activiteiten > Utrechts Landschap > Medewerker Promoteam

Over Utrechts Landschap

Utrechts Landschap gelooft dat een mooi landschap, rijk aan natuur en cultuur, onmisbaar is voor de Utrechtse samenleving. Daarom werken wij actief aan het behouden, versterken en ontwikkelen van natuur, landschap en erfgoed voor de eeuwigheid. We willen daarbij mensen betrekken en hun ruimte bieden om daarvan te genieten.