Leef Maatschappelijke Dienstverlening

Over Leef Maatschappelijke Dienstverlening

Leef Maatschappelijke Dienstverlening is een professionele maatschappelijke organisatie die inwoners van Stichtse Vecht ondersteuning biedt bij financiële problemen. Dit doen we onder andere door het bieden van hulp bij het ordenen van de administratie, het helpen bij het verkrijgen van overzicht in inkomen en uitgaven. Ook helpen wij bij het aanvragen van bepaalde voorzieningen en bij (problematische) schulden. Leef werkt met vrijwilligers en professionals, mensen met verschillende achtergronden. Ieder met een eigen specialisatie.

Activiteiten
Leef biedt op aanvraag door het jaar heen voorlichtingen, actiedagen, workshops en informatiebijeenkomsten aan over uiteenlopende thema’s die te maken hebben met geld. Op onze website meer informatie over de mogelijkheden.

Zie je dat mensen er niet uitkomen met aanvragen voor financiële extraatjes, toeslagen of het aanvragen van een voorziening? Kom je er zelf niet uit? Neem eens contact met op ons, wij denken graag met je mee. Ons doel is altijd effectief, snel, pragmatisch en laagdrempelig inspringen op dat wat nodig is.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Budgetmaatjes !
Structureel werk · 2–4 uur/week
Maarssen
Budgetmaatjes !
Leef is een nieuwe Maatschappelijke Dienstverlening organisatie in het sociale domein . Wij zijn een dienstverlener die mensen proberen te helpen.Geplaatst door Leef Maatschappelijke Dienstverlening

Foto's