Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn een stichting die tot doel heeft om de kinderboerderij zo te beheren dat de kinderen letterlijk in contact komen met landbouwhuisdieren om zo de afstand tussen mens en dier te verkleinen ...

DierenwelzijnNatuur & Milieu
Leven op het land
Deel

Vrijwilliger bouw en onderhoud Kinderboerderij Otterspoor

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 22 okt 2022
Reigerskamp 198, 3607 HK Maarssen, Nederland
KlussenTuinierenBuiten
DierenwelzijnNatuur & MilieuSport & Recreatie
Leven op het land
Activiteit Delen
Kinderboerderij Otterspoor
#58079
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Kinderboerderij-Otterspoor1/activiteiten/Vrijwilliger-bouw-en-onderhoud-Kinderboerderij-Otterspoor/58079 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij technisch inzicht en ben je een handige klusser en lijkt het je leuk te helpen om Kinderboerderij Otterspoor te onderhouden dan zoeken wij jou!

Uitgebreide omschrijving

Kinderboerderij Otterspoor bestaat al sinds 1983. in de loop der jaren zijn er nieuwe gebouwen en dierenverblijven bij gekomen, die zoals begrijpelijk onderhoud nodig hebben.


Ook hebben we nog een aantal nieuwbouw projecten voor de toekomst gepland.


Vind jij het leuk om te helpen met het onderhoud / bouw van de dierenverblijven, boerderij en terrein, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom dan bij ons klusteam.


De uren als vrijwilliger zijn flexibel per klus of eigen inzicht in te delen. De taken worden besproken met het bestuur waarna ze gezamenlijk of zelfstandig worden aangepakt.


Heb je interesse, kijk dan op onze website voor de contact gegevens

Je bent minimaal 20 jaar en hebt er geen probleem mee een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen voor je officieel bij ons start.


Het betreft hier een vrijwilligersfunctie dus er is geen vergoeding. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Maarssen > Maarssen Activiteiten > Kinderboerderij Otterspoor > Vrijwilliger bouw en onderhoud Kinderboerderij Otterspoor

Over Kinderboerderij Otterspoor

Wij zijn een stichting die tot doel heeft om de kinderboerderij zo te beheren dat de kinderen letterlijk in contact komen met landbouwhuisdieren om zo de afstand tussen mens en dier te verkleinen. Dit doen we met een trotse groep vrijwilligers en beheerders. Hierbij geldt dat de bezoekers met dieren in contact komen en zo iets kunnen leren en ervaren over dier en natuur, milieu en duurzaamheid. Daarnaast zijn wij een veel bezochte ontmoetingsplaats in Maarssenbroek.