Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn een stichting die tot doel heeft om de kinderboerderij zo te beheren dat de kinderen letterlijk in contact komen met landbouwhuisdieren om zo de afstand tussen mens en dier te verkleinen ...

DierenwelzijnNatuur & Milieu
Leven op het land
Deel
Helpen een dag voor of tijdens Koningsdag bij Kinderboerderij Otterspoor

Helpen een dag voor of tijdens Koningsdag bij Kinderboerderij Otterspoor

Activiteit (workshop/evenement) · 27 apr 2024, 09:00 - 18:00
Reigerskamp 198, 3607 HK Maarssen, Nederland
DierenwelzijnNatuur & Milieu
Leven op het land
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze activiteit (workshop/evenement). Bekijk open activiteiten (workshops/evenementen) hier.
Deel activiteit (workshop/evenement)
Kinderboerderij Otterspoor
#77492
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Kinderboerderij-Otterspoor1/activiteiten/Helpen-een-dag-voor-of-tijdens-Koningsdag-bij-Kinderboerderij-Otterspoor/77492 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bij Kinderboerderij Otterspoor wordt tijdens Koningsdag een geweldig feest gehouden, kom jij ons helpen er een geweldige dag van te maken?

Uitgebreide omschrijving

Over 2 maanden hopen wij weer een geweldig feest te kunnen houden voor alle bewoners van gemeente Stichtse Vecht in het wijkpark bij Kinderboerderij Otterspoor in Reigerskamp Maarssen.


Maar zo'n feest kunnen wij niet alleen aan, daar hebben wij veel vrijwilligers voor nodig. Daarom deze oproep aan jou of je wilt komen helpen er een mooie dag van te maken. De werkzaamheden zullen variëren van bardienst, begeleiding van spelletjes, aanvullen van diverse goederen en het verkopen van ijsjes, broodjes kroket en dergelijke.


Sluit je aan bij de rest of meldt je aan met een compleet eigen team! Vraag je broer, zus, buurman of -vrouw, vader, moeder, neefje, nichtje. Het bekende spreekwoord is waar: Vele handen maken licht werk! 

 

De opbouw is vrijdag 26 april, hier zijn 15 personen voor nodig.

Het event zelf is zaterdag 27 april, deze is verdeeld in 2 shifts (ochtend en middag). 

Mocht je allebei kunnen en willen dan heel graag! Hier zijn circa 35 mensen voor nodig.

Na het event is gelijk het opruimen, start circa 1600u. Ook hier is hulp welkom, zo'n 15 personen.

 

Hulp is nodig op de volgende momenten:

Vrijdag 26 april: opbouwdag, 0900-1700


Zaterdag 27 april; 0800-1700, uitvoer hele dag; verkoop food and drinks, spelletjes, bevoorrading

Zaterdag 27 april; 0800-1300, uitvoer ochtend, verkoop food and drinks, spelletjes, bevoorrading

Zaterdag 27 april, 1230-1700, uitvoer middag, verkoop food and drinks, spelletjes, bevoorrading

Zaterdag 27 april; 1600-1900, afbouw, opruimen.


Ook als je misschien andere tijden zou kunnen: alle hulp is welkom!

 

Voor de helpers op zaterdag 27 april sluiten we af met gezamenlijk eten, mocht je geholpen hebben op vrijdag 26 april, ben je uiteraard ook van harte welkom.


Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze activiteit (workshop/evenement). Bekijk open activiteiten (workshops/evenementen) hier.
Deel activiteit (workshop/evenement)
activiteiten (workshops/evenementen) > Kinderboerderij Otterspoor > Helpen een dag voor of tijdens Koningsdag bij Kinderboerderij Otterspoor

Over Kinderboerderij Otterspoor

Wij zijn een stichting die tot doel heeft om de kinderboerderij zo te beheren dat de kinderen letterlijk in contact komen met landbouwhuisdieren om zo de afstand tussen mens en dier te verkleinen. Dit doen we met een trotse groep vrijwilligers en beheerders. Hierbij geldt dat de bezoekers met dieren in contact komen en zo iets kunnen leren en ervaren over dier en natuur, milieu en duurzaamheid. Daarnaast zijn wij een veel bezochte ontmoetingsplaats in Maarssenbroek.