Open Dag zaterdag 14 oktober

Open Dag zaterdag 14 oktober

Event · 14 okt 2023, 10:30 - 12:30
Kloosterweide 2, 3451 VN Vleuten, Nederland
WelzijnZorg
3 Goede gezondheid en welzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Johannes Hospitium Vleuten
#70612
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Johannes-Hospitium-Vleuten2/activiteiten/Open-Dag-zaterdag-14-oktober/70612 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zaterdag 14 oktober a.s. is er een Open Dag, u bent van harte welkom voor een rondleiding en we geven informatie over vrijwilligerswerk.

Uitgebreide omschrijving

Zaterdag 14 oktober a.s. is er een Open Dag in het Johannes Hospitium Vleuten. Tussen 10.30 en 13.30 uur bent u welkom om te komen kijken in het hospitium. Er is een korte rondleiding, u kunt informatie vragen, koffie en thee staan klaar en er zijn lekkere hapjes gemaakt door eigen kookvrijwilligers. Er werken veel vrijwilligers in het hospitium. Bent u hierin geïnteresseerd, van 11.30 tot 12.30 uur wordt tijdens de open dag informatie gegeven over mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in het hospitium. Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon langskomen.


Het Johannes Hospitium in Vleuten, opgericht in 1991, is een huis dat mensen in hun laatste levensfase een gastvrij verblijf biedt met deskundige en liefdevolle verzorging en begeleiding. Het hospitium biedt daarmee een ‘thuis’ voor acht gasten. Professionals en vrijwilligers werken er nauw met elkaar samen om de zorgen in die laatste fase te verlichten en het leven zo aangenaam mogelijk te maken, zowel voor de gast als voor de naasten. Ieder, van welke levensovertuiging of levensstijl ook, is er welkom. Het Johannes Hospitium bevindt zich aan de rand van Vleuten in een groene omgeving. Alle kamers komen uit op de tuin die het gehele gebouw omringt. 

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Johannes Hospitium Vleuten

Verblijf bieden voor mensen in de laatste levensfase waarbij 24 uur per dag zorg wordt verleend door verpleegkundigen en vrijwilligers.