Ontlast jij Mariska (38) door wat te ondernemen met haar kinderen?

Ontlast jij Mariska (38) door wat te ondernemen met haar kinderen?

Structureel werk · 0–2 uur/week
Maarssenbroek, Maarssen, Utrecht, Nederland
Maatje & buddySociaal contactOppassen
ZorgWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Handjehelpen
#68207
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Handjehelpen3/activiteiten/Ontlast-jij-Mariska-38-door-wat-te-ondernemen-met-haar-kinderen/68207 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Mariska (38 jaar) heeft het erg druk met haar opleiding en de opvoeding van haar twee kinderen. Help jij haar een handje door iets haar kinderen te doen?

Uitgebreide omschrijving

Mariska (38 jaar) woont samen met haar twee kinderen in Maarssenbroek. De vader van de kinderen is in beeld, maar veel komt op schouders van Mariska terecht. Ze is erg druk. Naast de zorg voor de kinderen volgt Mariska een opleiding tot doktersassistente, waarvoor ze veel moet studeren. Vroeger heeft ze veel last gehad van angsten, nu gaat dit beter. We zoeken een maatje dat aandacht kan besteden aan de kinderen om Mariska een beetje te ontlasten. Dochter Kim is erg creatief. Ze houdt van knutselen en schilderen. Ze houdt ook van buitenspelen. Zoon Joris gaat soms ook naar buiten, maar vindt het vooral leuk om te gamen.


Heb jij affiniteit met kinderen, ben je creatief en ga je graag de hort op? Dan ben jij het maatje wat we zoeken. Het is fijn als je één keer in de twee werken tijd hebt om langs te gaan om samen met de kinderen een band op te bouwen en wat leuks te doen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Handjehelpen

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in hun vel zitten.