Skip Sidebar
Handjehelpen

Handjehelpen

Non-profit

Over ons

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in ...

ZorgWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Ondersteun jij Nora (27) bij de opvoeding van haar dochter?

Ondersteun jij Nora (27) bij de opvoeding van haar dochter?

Structureel werk · 0–3 uur/week
Maarssenbroek, Maarssen, Utrecht, Nederland
OppassenMaatje & buddySociaal contactBegeleiding
ZorgWelzijnKinderen & Jongeren
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Handjehelpen
#68727
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Handjehelpen3/activiteiten/Ondersteun-jij-Nora-27-bij-de-opvoeding-van-haar-dochter/68727 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Nora (27) heeft het soms best zwaar met de opvoeding van haar dochter Floor (3). Ze zoekt een fijn steungezin waar Floor in het weekend een dagje mag spelen.

Uitgebreide omschrijving

Nora (27) is op zoek naar iemand die haar kan ondersteunen in de opvoeding van haar dochter Floor (3). Nora is bekend met psychische problematiek en herstellende van een postnatale depressie, de zorg voor Floor valt soms zwaar. Floor vindt het fantastisch om met knuffels of poppen te spelen en vermaakt zich uren in de speeltuin. Kun jij aansluiten op de fantasiewereld van Floor en heb jij wat tijd over om met haar naar de speeltuin te gaan? Dan komt Floor graag in het weekend een dagje bij jullie spelen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Maarssen Activiteiten > Handjehelpen > Ondersteun jij Nora (27) bij de opvoeding van haar dochter?

Over Handjehelpen

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in hun vel zitten.