Onderneem jij leuke dingen met Ellie (78)?

Onderneem jij leuke dingen met Ellie (78)?

Structureel werk · 0–3 uur/week
Maarssen, Utrecht, Nederland
Maatje & buddySociaal contact
ZorgWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Handjehelpen
#71433
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Handjehelpen3/activiteiten/Onderneem-jij-leuke-dingen-met-Ellie-78/71433 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Door haar hartafwijking ervaart Ellie regelmatig vermoeidheid en ademhalingsproblemen. Ze zoekt een maatje met wie ze samen activiteiten kan ondernemen.

Uitgebreide omschrijving

Ellie (78) heeft een aangeboren hartafwijking en ervaart regelmatig vermoeidheid en ademhalingsproblemen. Bij slecht weer, vooral in de winter, gaat het vaak minder goed. Ze bezit een scootmobiel, maar kan deze niet uit de schuur krijgen, waardoor ze het huis niet in haar eentje kan verlaten. Ze geniet van activiteiten zoals de bijeenkomsten van haar leesclub, spelletjes spelen, schilderen, wandelen, boodschappen doen en winkelen. Ze zoekt iemand waarmee ze deze activiteiten samen kan doen en met wie ze gemakkelijk over verschillende onderwerpen kan praten, bijvoorbeeld over politiek en tuinieren. Lijkt jou dit leuk en heb jij 1 keer in de week in de middag tijd om gezellig bij haar langs te gaan? Reageer dan nu!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Handjehelpen

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in hun vel zitten.