Skip Sidebar
Handjehelpen

Handjehelpen

Non-profit

Over ons

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in ...

ZorgWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Mag Dani (8) bij jullie thuis komen spelen?

Mag Dani (8) bij jullie thuis komen spelen?

Structureel werk · 2 uur/week
Maarssen, Utrecht, Nederland
Activiteiten begeleidenJeugdwerkBuitenMaatje & buddySociaal contactOppassenNederlands
ZorgWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Handjehelpen
#47712
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Handjehelpen3/activiteiten/Mag-Dani-8-bij-jullie-thuis-komen-spelen/47712 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Door zijn licht verstandelijke beperking en ADHD vind hij het lastig om aan te sluiten bij leeftijdsgenootjes. Mag hij in jouw gezin spelen?

Uitgebreide omschrijving

Dani (8) is een energiek, vrolijk en gevoelig kereltje. Hij houd érg van buitenspelen, klimmen en klauteren, maar kan zich binnen ook goed vermaken. Door zijn licht verstandelijke beperking en ADHD vind hij het lastig om aan te sluiten bij leeftijdsgenootjes. Dani maakt makkelijk contact met andere kinderen, maar kan hier soms te enthousiast in zijn. Hier heeft hij wat hulp bij nodig.


Hij gaat in een andere plaats naar school en heeft daardoor weinig vriendjes in de buurt. Hij vind het wel heel erg leuk om met andere kinderen te spelen. Voor moeder lukt het niet altijd om met Dani buiten te spelen. Zij staat er alleen voor en heeft een beperkt netwerk als vangnet.


Voor Dani en zijn moeder zou het fijn zijn als hij eens per week/ per twee weken en af en toe in de vakanties bij een ander gezin kan spelen, met andere kinderen. Welk warm gezin, met jonge kinderen, heeft plaats in hun huis en hart om een leuke tijd met Dani te hebben?


Kijk jij ernaar uit om een leuke tijd te hebben met Levi? Meld je dan aan!


Plaats: Maarssen


Dag(en) en dagdelen:

  • Maandag t/m donderdag: in de middag


Werktijden, frequentie en duur: 

Een middagje in de week of eens in de twee weken en in de vakanties.


Vaardigheden: 

Ervaring is niet noodzakelijk. Dani heeft baat bij duidelijkheid en structuur.


Algemeen: 

VOG dient aangevraagd te worden.


Inwerkmethode en begeleiding: 


Naast individuele begeleiding is er een uitgebreid scholings- en begeleidingsaanbod te volgen. En een vrijblijvend gesprek met een coördinator van Handjehelpen is altijd mogelijk. We hopen van je te horen.


Onkostenvergoeding: Reiskosten.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Maarssen Activiteiten > Handjehelpen > Mag Dani (8) bij jullie thuis komen spelen?

Over Handjehelpen

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in hun vel zitten.