Skip Sidebar
Handjehelpen

Handjehelpen

Non-profit

Over ons

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in ...

ZorgWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Maak jij een wandeling met mevrouw van Ginkel (88)?

Maak jij een wandeling met mevrouw van Ginkel (88)?

Structureel werk · 0–3 uur/week
Breukelen, Utrecht, Nederland
Maatje & buddySociaal contact
ZorgWelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Handjehelpen
#68734
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Handjehelpen3/activiteiten/Maak-jij-een-wandeling-met-mevrouw-van-Ginkel-88/68734 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Mevrouw van Ginkel komt moeilijk uit haar woorden, maar heeft veel behoefte aan wat gezelligheid. Ben jij die begripvolle, geduldige vrijwilliger?

Uitgebreide omschrijving

Samen een boodschapje doen, een wandeling met de rollator, een spelletje spelen, of samen naar schaatsen of wielrennen op tv kijken. Allemaal manieren om mevrouw van Ginkel een fijne woensdagochtend of -middag te bezorgen. Ze komt moeilijk uit haar woorden, fijn als jij die begripvolle en geduldige vrijwilliger voor haar wil zijn. Ze kijkt naar je uit!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Breukelen Activiteiten > Handjehelpen > Maak jij een wandeling met mevrouw van Ginkel (88)?

Over Handjehelpen

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in hun vel zitten.