Skip Sidebar
Handjehelpen

Handjehelpen

Non-profit

Over ons

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in ...

ZorgWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Maak jij een praatje met automonteur Eddie (53)?

Maak jij een praatje met automonteur Eddie (53)?

Structureel werk · 0–2 uur/week
Loenen aan de Vecht, Utrecht, Nederland
Maatje & buddy
ZorgWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Handjehelpen
#77187
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Handjehelpen3/activiteiten/Maak-jij-een-praatje-met-automonteur-Eddie-53/77187 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Automonteur Eddie (53) voelt zich regelmatig best eenzaam. Hij is op zoek naar een gezellig maatje om een band mee op te bouwen.

Uitgebreide omschrijving

Eddie (53) is een man met een licht verstandelijke beperking. Hij werkt hard als automonteur. Auto’s zijn dan ook zijn passie, hij laat je graag zijn mooie auto zien! Maar echte contacten waar hij mee kan praten heeft hij bijna niet. Nu ook nog zijn moeder overleden is, voelt hij zich regelmatig best eenzaam.


Een maatje om af en toe in het weekend mee af te spreken, om iets leuks mee te doen en een band op te bouwen zou hij dan ook heel fijn vinden. Wil jij een maatje voor Eddie zijn en kan je in de avond of in het weekend? Reageer dan nu!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Loenen aan de Vecht Activiteiten > Handjehelpen > Maak jij een praatje met automonteur Eddie (53)?

Over Handjehelpen

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in hun vel zitten.