Kan jij dhr. Kaagman (71) en zijn vrouw wat ondersteuning bieden?

Kan jij dhr. Kaagman (71) en zijn vrouw wat ondersteuning bieden?

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Voor ongeveer 12 maanden
Breukelen, Utrecht, Nederland
Activiteiten begeleidenMaatje & buddySociaal contactBuitenNederlandsKlussen
ZorgWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Handjehelpen
#54087
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Handjehelpen3/activiteiten/Kan-jij-dhr-Kaagman-71-en-zijn-vrouw-wat-ondersteuning-bieden/54087 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Door de MS is dhr. Kaagman (71) geheel rolstoel afhankelijk. Help jij zijn vrouw met grote klussen in huis/tuin en ben je er voor een goed gesprek?

Uitgebreide omschrijving

Door de MS in een ernstige vorm is dhr. Kaagman (71) geheel rolstoel afhankelijk, hij kan alleen nog zijn gezicht bewegen. Zijn vrouw is zijn steun en toeverlaat, maar zij kan daar wel wat ondersteuning in gebruiken. Zo komt ze bijvoorbeeld niet meer toe aan de wat grotere klussen in het huishouden of in de tuin. Als ze dat samen met iemand kan doen, zou dat haar erg helpen. Een fijn gesprek met het echtpaar waarin ze kunnen delen waar ze tegen aanlopen, wordt ook erg op prijs gesteld. Maak jij wat tijd vrij? Je bent van grote waarde hier!


Plaats: BreukelenWerktijden, frequentie en duur: wekelijks, in overlegAlgemeen: 

De hulp wordt één op één gegeven. Dat wil zeggen dat je je ‘eigen’ hulpvrager hebt, die je in zijn of haar huis opzoekt of het kind komt bij jou thuis. Ons vrijwilligerswerk is gericht op sociaal contact voor een wat langere periode. Waar nodig helpen, ondersteunen en begeleiden wij je. Heb je geen ervaring met mensen met een beperking, dan is dat geen probleem. We kijken naar een vraag die bij jou past.


Inwerkmethode en begeleiding: 


Naast individuele begeleiding is er een uitgebreid scholings- en begeleidingsaanbod te volgen. En een vrijblijvend gesprek met een coördinator van Handjehelpen is altijd mogelijk. We hopen van je te horen.


Onkostenvergoeding: Reiskosten.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Handjehelpen

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in hun vel zitten.