Geef jij Wilma (88) de mogelijkheid haar hart te luchten?

Geef jij Wilma (88) de mogelijkheid haar hart te luchten?

Structureel werk · 0–2 uur/week
Maarssen, Utrecht, Nederland
Maatje & buddySociaal contact
ZorgWelzijnMensen met een beperking
3 Goede gezondheid en welzijn
Ontmoeten
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Handjehelpen
#71440
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Handjehelpen3/activiteiten/Geef-jij-Wilma-88-de-mogelijkheid-haar-hart-te-luchten/71440 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wilma heeft heel veel meegemaakt in de 88 jaar die ze achter de rug heeft. Ze zoekt een maatje bij wie ze haar hart kan luchten. Afleiding, een luisterend oor.

Uitgebreide omschrijving

Wilma heeft heel veel meegemaakt in de 88 jaar die ze achter de rug heeft. Zij heeft hulp gehad om die ervaringen een plekje te geven. Het lijkt haar nu fijn als er iedere week iemand langs komt om mee te praten, iemand bij wie ze haar hart kan luchten. Daarmee voorkomt ze dat ze dingen gaat opkroppen en zich minder goed gaat voelen. Wilma zit op dit moment helaas aan huis gekluisterd door een recente knieoperatie. Ze zou het daarom erg leuk vinden om af en toe wat leuks thuis te doen, zoals een spelletje. Ben jij 50 jaar of ouder en lijkt het jou fijn om een luisterend oor voor Wilma te zijn en ga je samen met haar op zoek naar wat afleiding, zodat ze weer wat beter in haar vel komt te zitten? Reageer dan nu!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Handjehelpen

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in hun vel zitten.