Skip Sidebar
Handjehelpen

Handjehelpen

Non-profit

Over ons

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in ...

ZorgWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Ben jij een steun voor Selina en ga jij naar buiten met (één van) haar kinderen?

Ben jij een steun voor Selina en ga jij naar buiten met (één van) haar kinderen?

Structureel werk · 2–3 uur/week
Breukelen, Utrecht, Nederland
Activiteiten begeleidenSport
ZorgWelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Handjehelpen
#47713
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Handjehelpen3/activiteiten/Ben-jij-een-steun-voor-Selina-en-ga-jij-naar-buiten-met-een-van-haar-kinderen/47713 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Koppelen van vrijwilligers aan kinderen en volwassenen met een beperking in de thuissituatie - en hun mantelzorgers.

Uitgebreide omschrijving

Selina (31) heeft samen met haar partner drie kinderen. Een dochter van 8, een dochter van 6 en een zoontje van 2. Drie vrolijke kinderen die heerlijk kunnen spelen. In het drukke gezinsleven is een stukje ontlast worden voor moeder erg fijn. Zij heeft namelijk reuma en is daardoor minder inzetbaar voor haar kinderen. Het kost voor moeder en voor vader naast zijn werk veel energie om de zorg voor het gezin te dragen. Ze zouden graag de aandacht aan de kinderen willen verdelen.

 

Help jij het hele gezin door met (één van) de dochters van Selina wat tijd door te brengen en een luisterend oor te zijn voor moeder? Bij Selina (of bij jullie) thuis of samen lekker buiten spelen, naar de speeltuin bijvoorbeeld. Kun jij op een middag door de weeks of in het weekend? Daar zou moeder enorm mee geholpen zijn!


Kijk jij ernaar uit om een leuke tijd te hebben met Levi? Meld je dan aan!


Plaats: Maarssenbroek.


Dag(en) en dagdelen:

  • Dinsdag t/m vrijdag: in de middag
  • Weekend: Overdag


Werktijden, frequentie en duur: 1 x per week/2 weken, 3/4 uur


Vaardigheden: 

Iemand die losdenkend is en denkt in mogelijkheden. Een fijne sparringpartner voor moeder en een luisterend oor. Makkelijk in de omgang en grenzen aangeven naar de kinderen.


Algemeen: 

Van ‘eenvoudig’ vrijwilligerswerk tot hulp waarbij specifieke kennis of ervaring nodig is. De hulp wordt één op één gegeven. Dat wil zeggen dat je je ‘eigen’ hulpvrager hebt, die je in zijn of haar huis opzoekt. Ons vrijwilligerswerk is gericht op sociaal contact voor een wat langere periode. Waar nodig helpen, ondersteunen en begeleiden wij je. Heb je geen ervaring met mensen met een beperking, dan is dat geen probleem. We kijken naar een vraag die bij jou past.


Inwerkmethode en begeleiding: 


Naast individuele begeleiding is er een uitgebreid scholings- en begeleidingsaanbod te volgen. En een vrijblijvend gesprek met een coördinator van Handjehelpen is altijd mogelijk. We hopen van je te horen.


Onkostenvergoeding: Reiskosten.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Breukelen Activiteiten > Handjehelpen > Ben jij een steun voor Selina en ga jij naar buiten met (één van) haar kinderen?

Over Handjehelpen

Handjehelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. Onze hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in hun vel zitten.