Skip Sidebar

Over ons

Stichting Het Vechtsnoer is het samenwerkingsverband van de musea en culturele organisaties in Stichtse Vecht. Daarnaast is zij opdrachtgever van de cultuurmakelaar Stichtse Vecht. De cultuurmakelaar ...

Buurt & omgevingKunst & cultuur
Duurzame steden en gemeenschappen
Deel
Programmamaker Gluren bij de Buren Stichtse Vecht

Programmamaker Gluren bij de Buren Stichtse Vecht

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren · Start vanaf 1 mrt 2024 Voor ongeveer 4 maanden
Stichtse Vecht, Nederland
Evenement & festivalCoördinerenLobbyingMarketing & CommunicatieMuziek
Buurt & omgevingKunst & cultuur
Duurzame steden en gemeenschappen
1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Vechtsnoer
#77250
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Cultuurmakelaar-Stichtse-Vecht/activiteiten/Programmamaker-Gluren-bij-de-Buren-Stichtse-Vecht/77250 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Gluren bij de Buren groeit enorm, en daarom is de organisatie op zoek naar iemand uit Stichtse Vecht om Gluren bij de Buren lokaal op te pakken.

Uitgebreide omschrijving

Gluren bij de Buren groeit enorm, en daarom is de organisatie op zoek naar sociaal/cultureel ondernemers uit Stichtse Vecht om Gluren bij de Buren lokaal op te pakken. Dit is een leuke klus voor +/- 8 uur in de week vanaf 8 maart tot half juli. 


Vanuit het landelijke bureau in Amersfoort stuurt Stichting de Bühne lokale personen/teams (van vrijwilligers tot ZZP-ers) aan om Gluren bij de Buren succesvol in hun stad te organiseren.


Profiel: Hart voor cultuur, midden in het culturele leven van de gemeente, en een netwerker die graag verschillende partijen (van cultuurkoepels tot zorginstellingen tot buurthuizen) kan binden en enthousiast kan maken tot samenwerken. Je gaat aan de slag om zo hosts en acts te werven, maakt een programma en doet de lokale promo met hulp van ons als landelijke organisatie.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Stichting Vechtsnoer

Stichting Het Vechtsnoer is het samenwerkingsverband van de musea en culturele organisaties in Stichtse Vecht. Daarnaast is zij opdrachtgever van de cultuurmakelaar Stichtse Vecht. De cultuurmakelaar verbindt de ‘levende kunsten’ met ons cultureel erfgoed. Hij organiseert activiteiten en probeert verschillende initiatieven met elkaar te verbinden.