vrijwilliger StichtseVecht Computer Café SCC Breukelen en/of Maarssendorp

vrijwilliger StichtseVecht Computer Café SCC Breukelen en/of Maarssendorp

Structureel werk · 1–4 uur/week
Harmonieplein, 3603 BP Maarssen, Nederland
TrainingOnderwijsComputerNederlands
Sociale rechtvaardigheidOnderwijsWelzijn
Kwaliteitsonderwijs
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Bibliotheek AVV
#49870
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Bibliotheek-AVV1/activiteiten/vrijwilliger-StichtseVecht-Computer-Cafe-SCC-Breukelen-enof-Maarssendorp/49870 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als SCC vrijwilliger bied je in de bibliotheek digitale hulp aan bezoekers middels cursussen, inloop spreekuren en hulp op afstand.

Uitgebreide omschrijving

Als bibliotheek AVV is het een van onze speerpunten om de inwoners van Stichtse Vecht te helpen zo zelfredzaam mogelijk te worden en te blijven. In dit kader bieden wij diverse faciliteiten aan op het digitale vlak, via het Stichtse Vecht Computercafé.


Het SCC biedt vanuit de bibliotheek hulp aan aan inwoners van gemeente Stichtse Vecht bij digitale vragen en problemen. Dit vindt plaats via cursussen en workshops, maar ook middels het inloopspreekuur. Als vrijwilliger ben je dienstverlenend ingesteld en heb je oog voor de hulpvraag van de klant. Je hebt ervaring met diverse digitale systemen en programma's en kan mensen helpen bij hun problemen hiermee. Bij voorkeur vind je het ook leuk om cursussen en workshops te geven indien van toepassing. Werkzaamheden en tijden zijn in overleg.

NB: in verband met de diversiteit in onze vrijwilligersgroep gaat onze voorkeur in eerste instantie uit naar een vrouw, maar mannen zijn ook welkom om te reageren uiteraard.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Het SCC werkt in diverse kernen van de gemeente, maar deze vacature is met name gericht op de bibliotheek in Maarssendorp
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Bibliotheek AVV

Bibliotheek AVV is een professionele maatschappelijke onderneming die op het gebied van informatiebemiddeling, leesbevordering en kennisdeling een bijdrage levert aan de samenleving op de terreinen van zelfredzaamheid, participatie en sociale cohesie. Dit in samenwerking met partners.