Bieb duizendpoot op dinsdag en/of vrijdag

Bieb duizendpoot op dinsdag en/of vrijdag

Structureel werk · Flexibele uren
Loenen aan de Vecht, Utrecht, Nederland
Kwaliteitsonderwijs
Activiteit Delen
Bibliotheek AVV
#63157
Scan me of ga naar www.vrijwilligersstichtsevecht.nl/o/Bibliotheek-AVV1/activiteiten/Bieb-duizendpoot-op-dinsdag-enof-vrijdag/63157 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je zorgt samen met collega vrijwilligers en/ of vaste medewerker voor een nette, prettig toegankelijke en fijne plek om te lezen, te werken of te ontmoeten.

Uitgebreide omschrijving

De bibliotheek is meer dan boeken alleen. Het is een centrum van informatie en ontwikkeling. Wij stellen ons als doel de inwoners van Stichtse Vecht meer zelfredzaam te maken en leren en ontwikkeling te bevorderen. Onze vestiging in Loenen is 7 dagen per week open voor publiek omdat we in de hal van het verzorgingshuis zitten. Om er voor te zorgen dat de bibliotheek een fijne, nette, overzichtelijke, laagdrempelige en prettige plek is voor mensen om te komen, zijn wij op zoek naar een vrijwilliger. Je houdt je bezig met alle voorkomende werkzaamheden in de bibliotheek zoals boeken innemen en verwerken, reserveringen opzoeken en klaarzetten, displaytafels bijhouden en natuurlijk ook de klant helpen bij vragen. Je werkt samen met een vaste kracht of met collega vrijwilligers en met elkaar draag je zorg voor een prettige en welkome sfeer in de bibliotheek. Je werkt op de dinsdag en/ of de vrijdag volgens rooster.

Hoe kom ik er?

De bibliotheek zit in de hal van verzorgingshuis Het Kampje
Activiteit Delen

Over Bibliotheek AVV

Bibliotheek AVV is een professionele maatschappelijke onderneming die op het gebied van informatiebemiddeling, leesbevordering en kennisdeling een bijdrage levert aan de samenleving op de terreinen van zelfredzaamheid, participatie en sociale cohesie. Dit in samenwerking met partners.