Post | december 2023 | Vrijwilligersprijs | 1 min lezen

Wat maakt jouw vrijwilligerswerk zo mooi?

https://www.canva.com/photos/MAED54OB7hM-inspire/

Neem deel aan de Nationale Vrijwilligersprijzen 2024 en maak kans op een mooie geldprijs!

Tot 29 februari 2024 kunnen alle vrijwilligers, buurtinitiatieven en vrijwilligersorganisaties in Nederland deelnemen aan de Nationale Vrijwilligersprijzen 2024.

De opdracht; stuur een vlog van maximaal 1 minuut in waar je ingaat op de vraag: Wat maakt jouw vrijwilligerswerk zo mooi? Het draait om het delen van de passie en emoties die vrijwilligerswerk aanwakkert.

Door jouw verhaal te delen, maak je als vrijwilligersorganisatie, bewonersinitiatief, of sportclub kans op de hoofdprijs van 15.000 euro! De tweede tot en met de zesde plaats worden beloond met een prijs van 2.000 euro. Bovendien maken maar liefst 80 organisaties kans op een prijs van 750 euro.

Weinig ervaring met vloggen? Op dinsdag dinsdagavond 23 januari 2024 van 19.30-21.30 is er een online workshop ‘vrijwilligers werven met je vlog’. 

WhatsApp de vlog naar nummer 06 8351 5082 of e-mail naar [email protected]. Alle benodigde informatie, inclusief handige instructies voor het maken van een vlog, is te vinden op www.vrijwilligersprijzen.nl


Naast deze mooie kans om een mooi geldbedrag te winnen zijn wij Wijzer in Vrijwillige Inzet ook benieuwd naar jouw verhaal. Vertel wat je aangrijpt in jouw vrijwilligerswerk. Wat maakt wat je doet zo mooi?

Wij ontvangen graag antwoord op deze vragen. Met deze vlogs of het antwoord op deze vragen kunnen wij mooie verhalen optekenen om weer anderen te inspireren om ook vrijwilligerswerk te gaan doen. Meld je hier aan als je hieraan mee wilt werken

Deel blogpost