Post | september 2021 | Vrijwilligersprijs | 1 min lezen

Vrijwilligersfeest: 26 november 2021

U zet zich met hart en ziel vrijwillig in voor de inwoners van Stichtse Vecht. U bent trainer bij een sportvereniging of hulpouder op een school. U zit in een bestuur of bent een maatje voor iemand die uw steun goed kan gebruiken. Misschien steekt u wel uw handen uit de mouwen om de natuur in Stichtse Vecht te onderhouden of verzorgt u de dieren op de kinderboerderij. Hoe klein of groot ook, uw bijdrage aan onze samenleving wordt enorm gewaardeerd door het gemeentebestuur. We willen u daar graag voor bedanken!


Daarom biedt het gemeentebestuur Stichtse Vecht alle vrijwilligers uit gemeente Stichtse Vecht het Vrijwilligersfeest aan dat op vrijdag 26 november 2021 plaats vindt. Het feest barst om 19:30 uur los in theater 4en1, Schepersweg 6A in Breukelen en duurt tot 22.30 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van een muzikale en vermakende avond. U kunt zich, tot 15 november, online aanmelden voor het feest.


Tijdens het feest worden de winnaars van de gemeentelijke Vrijwilligersprijs 2021 bekend gemaakt. De verkiezing van deze vrijwilligers wordt georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale in samenwerking met de gemeente.


Contact

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met de Vrijwilligerscentrale via  

0346 -290 710 of per e-mail: [email protected].  

 

Deel blogpost