Post | februari 2024 | Nieuws voor organisaties | 1 min lezen

Vrijwilligers komen naar je toe! Ontdek de vrijwilligerspool

vrijwilligerspool

Als maatschappelijke organisatie ben je regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Eén van de manieren om vrijwilligers te werven is het plaatsen van een vacature. Maar wist je dat vrijwilligers ook een advertentie kunnen plaatsen?


Bied je talent aan!

Vrijwilligers kunnen zichzelf aanmelden voor de vrijwilligerspool. Hier kunnen bewoners van Stichtse Vecht zichzelf kort en bondig presenteren. Waar is iemand goed in? En wat zijn de wensen qua vrijwilligerswerk? Wanneer je een blik werkt op de vrijwilligerspool dan zie je dat de wensen en het talentenaanbod erg breed is!Hoe werkt het?

Als organisatie kan je in de vrijwilligerspool kijken wie zich allemaal hebben aangemeld. Passen de wensen en talenten van iemand bij jullie behoeften? Dan kan je met één druk op de knop een bericht sturen naar de kandidaat. Tip: pitch jouw organisatie in een kort en bondig bericht en nodig iemand uit voor een kennismakingsgesprek. Hierdoor hou je het laagdrempelig.


Nog veel meer manieren om vrijwilligers te werven

Er zijn nog veel meer verschillende manieren om vrijwilligers te werven. Wijzer in Vrijwillige Inzet biedt regelmatig de workshop 'Expeditie Nieuwe Gezichten' aan om op een creatieve manier te ontdekken wat het beste bij jouw organisatie past. In deze blog lees je meer over de inhoud. De tweede editie is inmiddels afgerond. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Deel blogpost