Post | september 2022 | Nieuws voor organisaties | 1 min lezen

Staat jouw organisatie open voor groepen vrijwilligers?

Steeds meer en meer ontvangen wij als vrijwilligerscentrale verzoeken van bedrijven die met het team vrijwilligerswerk willen doen. Een groep mensen die een dag of dagdeel beschikbaar zijn om een maatschappelijke organisatie te helpen. 


Wij zijn daarom benieuwd welke organisaties openstaan voor groepen vrijwilligers! We maken graag een afspraak met je om samen te kijken hoe groepen vrijwilligers bij jou aan de slag kunnen. Welke klussen zijn geschikt? Wat moet je op zo'n dag regelen? De vrijwilligerscentrale kan jou adviseren en we denken graag met je mee!


Naast werknemers vrijwilligerswerk zijn we ook druk met het matchen van groepen jongeren die zich hebben opgegeven voor de maatschappelijke diensttijd (MDT). Deze groep gaat onder begeleiding van jeugdpunt een project van A tot Z organiseren en uitvoeren. Het betreft dus niet eenmalige vrijwilligerswerk maar een langdurig project voor een maatschappelijke organisatie.


Heb je een vraagstuk waarbij een groep jongeren kan helpen? Of wil je dat wij meedenken over een geschikt project? Dan plannen we graag een afspraak in.


Als organisatie kan je via de button het formulier invullen om aan te geven of je open staat voor groepen vrijwilligers,

MDT-ers en een adviesgesprek. We vragen iedere organisatie om het formulier in te vullen ook als je denkt geen mogelijkheden te hebben. Gezien het schreeuwende te kort aan vrijwilligers (zie artikel parool) lijkt het ons een kans die je niet onbenut moeten laten gaan! Door het invullen van het formulier hebben wij een mooi overzicht van de organisaties die we hiervoor kunnen benaderen.


Alvast bedankt voor jouw bijdrage!


Team Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts
NLdoet - samen maken we stichtse vecht

NLDoet - een nationale vrijwilligersactie

| Nieuws voor organisaties
NLdoet - een landelijk initiatief om vrijwilligerswerk te promoten.
Lees meer
vrijwilligersprijs 2023

Vijf tips om een vrijwilliger een compliment te geven

| Nieuws voor organisaties
Hoe spreek je jouw waardering uit naar een vrijwilliger?
Lees meer