Post | juli 2024 | Nieuws voor organisaties | 1 min lezen

Kom erbij, ontmoet en ontdek Maarssenbroek

Kom erbij markt Maarssenbroek 50

Maarssenbroek50

Doe zaterdag 28 september mee met Maarssenbroek50! Dan organiseren Sportpunt Stichtse Vecht en Maarssenbroek50 een grote markt voor organisaties die ervoor zorgen dat inwoners elkaar ontmoeten, erbij horen en dat de verbinding tussen inwoners versterkt wordt. Wil jij jouw organisatie extra onder de aandacht brengen bij de inwoners van Maarssenbroek? Neem dan deel aan de Kom Erbij markt! Deelname is gratis. De kosten voor de marktkraam worden betaald door Maarssenbroek50. In ruil daarvoor verwacht wij dat jouw organisatie van 10:00 tot 16:00 uur aanwezig is. Zo heeft iedere marktbezoeker de kans om alle organisaties te bezoeken.


Is jouw organisatie erbij?

Wil jij jouw organisatie ook promoten? Meld je dan voor 25 juli aan via dit formulier. Binnen drie weken nemen wij daarna contact met je op. Deelname kost je niets, behalve inzet en enthousiasme. We willen graag ook demonstraties laten zien aan de inwoners van Maarssenbroek. Denk bijvoorbeeld aan kickboksen, 3x3 basketbal, dansen. Kunnen jullie zo’n demonstratie verzorgen, dan kan je dit in het aanmeldformulier vermelden. Voor de bezoekers is het leuk als het interactief is en als ze iets mee kunnen krijgen voor thuis of om aan anderen te geven. Denk bijvoorbeeld aan een flyer, goodiebag of gadget.Gratis deelname aan Expeditie Nieuwe Gezichten

Wij waarderen alle organisaties die ervoor zorgen dat inwoners mee kunnen doen in Maarssenbroek. Daarom organiseert Wijzer in Vrijwillige Inzet voor de deelnemers van deze markt op 10 september de Expeditie Nieuwe Gezichten gratis aan. Tijdens deze Expeditie ga je op een creatieve manier brainstormen over het werven van nieuwe vrijwilligers. Klik hier om je aan te melden. Tijd en locatie wordt nog doorgegeven.


Deel blogpost