Vrijwilligersverkiezing in Stichtse Vecht

Nomineer nu jouw favoriete vrijwilliger of vrijwilligersgroep!

Wie moet volgens jou de vrijwilliger van het jaar worden? En welke vrijwilligersgroep verdient het om de trofee mee naar huis te nemen?

Verkiezing Vrijwilliger en Vrijwilligersgroep 2022

Met deze verkiezing zet de gemeente de vrijwilliger of vrijwilligersgroep graag in het zonnetje. Daarnaast tonen we waardering voor het vele vrijwilligerswerk in onze gemeente en brengen we het maatschappelijke belang van vrijwilligerswerk onder de aandacht. Op verzoek van de gemeente organiseert de Vrijwilligerscentrale naast de feestelijke afsluiting óók de verkiezing voor de Vrijwilliger en Vrijwilligersgroep van het jaar. Voorgaande jaren was de organisatie van de verkiezing altijd in handen van ’t Gilde.


De verkiezingen

De verkiezingen bestaan uit twee categorieën: de individuele vrijwilliger en de groep vrijwilligers. Er kan tot 3 oktober 2022 een voordracht ingediend worden. De voordrachten worden zeer vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld. Een onafhankelijke jury onder leiding van wethouder mevrouw Karin van Vliet zal de binnengekomen voordrachten beoordelen aan de hand van het regelement. Hiervan zullen er uit elke categorie naar verwachting, een drietal nominaties volgen.


Prijsuitreiking

Eind november maken we tijdens een feestelijke bijeenkomst de winnaars bekend en zetten we de genomineerden in het zonnetje. En daarmee ook jouw vereniging/organisatie!

Een tweetal winnaars zal tijdens een feestelijke bijeenkomst een mooie prijs in de vorm van een trofee ontvangen, eeuwige roem en een nominatie voor de landelijke verkiezing. Daarnaast willen we alle andere vrijwilligers óók waarderen voor hun inzet.


Contact 

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op per e-mail: [email protected] . Wij helpen je graag verder.