Vrijwilligersfeest vol Smaak en Vermaak

Terugblik Vrijwilligersfeest

Het Vrijwilligersfeest had als thema ‘Smaak en Vermaak’.  Gasten werden vermaakt door het dameskoor Breukels Glorie en illusionist Joe Pequerrucho. In de hal stonden een vijftal kraampjes van lokale ondernemers en bewoners waar de gasten heerlijke extra hapjes en drankjes konden krijgen.

Met het Vrijwilligersfeest willen het college van B&W en de Gemeenteraad van Stichtse Vecht de vrijwilligers in de gemeente bedanken voor hun inzet voor de lokale gemeenschap. Het feest wordt georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht. 

Tijdens het feest werden ook de winnaars van de gemeentelijke Vrijwilligersprijs 2018 bekend gemaakt door wethouder Hetty Veneklaas. De individuele vrijwilliger van het jaar is Karitha Wassenaar geworden en de groepsprijs gaat dit jaar naar de tuinmannen van Doornburgh. De vrijwilligersprijs wordt door het Gilde Stichtse Vecht samen met de gemeente georganiseerd. De winnaars ontvingen een prachtig beeldje gemaakt door beeldend kunstenaar en ontwerper Lolke van der Bij uit Maarssen. 

Het Vrijwilligersfeest was zeer drukbezocht. De aanmeldingen moesten vroegtijdig worden gestopt en bezoekers aan de deur die zich niet hadden aangemeld pasten er helaas niet meer bij. Het was een gezellige avond waar bezoekers nog lang met elkaar bleven napraten. We kijken alweer uit naar volgend jaar!

Foto's: Robert Soen