U komt toch ook?

U zet zich met hart en ziel vrijwillig in voor de inwoners van Stichtse Vecht. U bent trainer bij een sportvereniging of hulpouder op een school. U zit in een bestuur of bent een maatje voor iemand die uw steun goed kan gebruiken. Misschien steekt u wel uw handen uit de mouwen om de natuur in Stichtse Vecht te onderhouden of verzorgt u de dieren op de kinderboerderij. Hoe klein of groot ook, uw bijdrage aan onze samenleving wordt enorm gewaardeerd door het gemeentebestuur. Namens het College van B&W en de Gemeenteraad Stichtse Vecht willen wij u daar graag voor bedanken!

Als dank voor uw inzet nodigen wij alle vrijwilligers van Stichtse Vecht van harte uit voor het Vrijwilligersfeest op vrijdag 23 november, in theater 4en1, Schepersweg 6A in Breukelen.

Tussen 20:00 en 22:30 uur barst het feest los, inloop vanaf 19:30 uur.

Het thema van het Vrijwilligersfeest is ‘Smaak en Vermaak’. We hopen u te verassen met diverse lekkere hapjes en drankjes van lokale ondernemers. Ondertussen wordt u vermaakt door een eigentijdse goochelaar en zingen de dames van het koor Breukels Glorie de sterren van de hemel. Laat u vermaken en laat het u smaken!

Tijdens het feest worden de winnaars van de gemeentelijke Vrijwilligersprijs 2018 bekend gemaakt. De verkiezing van deze vrijwilligers wordt traditiegetrouw georganiseerd door het Gilde Stichtse Vecht in samenwerking met de gemeente.                                     

Aanmelden

Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus meld u vooraf aan via dit aanmeldformulier. Graag z.s.m. maar vóór 16 november a.s.

We hopen u te zien op vrijdag 23 november!

 

Download hier de volledige uitnodiging.

Ook vrijwilligers nodig?

Maak een account aan en plaats je vacatures

Maak een account aan