Vrijwilligersfeest 2018

Aanmelden helaas niet meer mogelijk

Op vrijdagavond 23 november vindt het jaarlijkse Vrijwilligersfeest van Stichtse Vecht plaats in Theater 4en1 te Breukelen. De afgelopen periode zijn wij overspoeld met aanmeldingen van vrijwilligers die bij deze avond aanwezig willen zijn. We zijn blij met dit enthousiasme en gaan er een geweldige avond van maken. Helaas is het maximale aantal bezoekers voor het feest bereikt. In het kader van de (brand)veiligheid is er daarom besloten dat er vanaf dinsdag 13 november geen nieuwe aanmeldingen meer kunnen worden doorgegeven. We houden u uiteraard op de hoogte wanneer er, vanwege afmeldingen, alsnog plekken vrij komen. 

Heeft u zich vóór 13 november al aangemeld, dan zien wij u uiteraard graag op vrijdagavond 23 november in Breukelen. Hieronder een overzicht van wat u kunt verwachten:

Het Vrijwilligersfeest vindt plaats in theater 4en1, Schepersweg 6A in Breukelen.

Tussen 19:30 en 22:30 uur barst het feest los. 

Het thema van het Vrijwilligersfeest is ‘Smaak en Vermaak’. We hopen u te verrassen met diverse lekkere hapjes en drankjes van lokale ondernemers. Ondertussen wordt u vermaakt door een eigentijdse goochelaar en zingen de dames van het koor Breukels Glorie de sterren van de hemel. Laat u vermaken en laat het u smaken!

Tijdens het feest worden de winnaars van de gemeentelijke Vrijwilligersprijs 2018 bekend gemaakt. De verkiezing van deze vrijwilligers wordt traditiegetrouw georganiseerd door het Gilde Stichtse Vecht in samenwerking met de gemeente.